Χριστίνα Χαραλάμπους
18/07/2019

Είναι πράγματι η Ηλικία ένας αριθμός, απλώς;

Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός! Είχαμε τη δύναμη μέσω των καινοτόμων μας προϊόντων να κάνουμε το σύνθημα μας αληθινό και ρεαλιστικό. Η ιδέα της δημιουργίας των ιατρικών και αισθητικών καινοτομιών της Sandine Zartaux γεννήθηκε από το στενό πάθος να κάνει κάθε γυναίκα να αισθάνεται μοναδική και να αντικατοπτρίζει την ομορφιά της, χωρίς να νοιάζεται για την ηλικία της. Πράγματι η Ηλικία για την εταιρεία Sandine Zartaux αποτελεί απλά έναν αριθμό, καθώς με την ολιστική σειρά των προϊόντων τους, δημιουργεί καινοτόμες εξατομικευμένες φόρμουλες που εξελίσσονται συνεχώς.

Οι γυναίκες, μεγαλώνοντας, συνειδητοποιούν περισσότερο τον εαυτό τους και το πώς επιθυμούν να φαίνονται;

Κάθε συνειδητοποιημένη γυναίκα άσχετα με την ηλικία της, αυτό που επιθυμεί περισσότερο είναι να φαίνεται η επιδερμίδα της νεανική, σφριγηλή και φυσική. Κάθε τύπος δέρματος είναι διαφορετικός, μοναδικός ως προς την υφή και την όψη και αντικατοπτρίζει την κάθε γυναίκα. Αυτό αποτέλεσε και την κινητήριο δύναμη και μας έδωσε το βήμα για να ξεκινήσει η δημιουργία των πολύ αποτελεσματικών δερμοκαλλυντικών και ιατροτεχνολογικών μας προϊόντων.

Τι διαφορετικό έχουν τα προϊόντα που φέρνει η No Age, ποιο το μυστικό;

Η ολιστική γκάμα των προϊόντων μας αποτελείται από εξαιρετικές πρώτες ύλες με μοναδικά υψηλό βαθμό συγκέντρωσης. Ως αποτέλεσμα, εισάγονται τεχνικές επεξεργασίας προσαρμοσμένες σε κάθε τύπο δέρματος.

Τα προϊόντα μας είναι εξειδικευμένα δέρμο-καλλυντικά. Διαφέρουν από τα υπόλοιπα κυρίως ως προς τους ελέγχους στους οποίους υπόκεινται αλλά και ως προς τον μηχανισμό δράσης τους. Προσδίδουν άμεσα και εκπληκτικά αποτελέσματα χωρίς απολύτως καμία παρενέργεια.

Ποιο είναι το αγαπημένο σας προϊόν από αυτά που εισάγετε στην κυπριακή αγορά και γιατί;

Για την ακρίβεια είναι δύο! Και μάλιστα, ο συνδυασμός των δύο προσφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα. Αναφέρομαι στην Botex Cream και τον Ορό υψηλής συγκέντρωσης Υαλουρονικού Οξέος 8% της Zartaux. Αποτελεί την ιδανική Θεραπεία προσώπου για τηνεξάλειψη των ρυτίδων έκφρασης καθώς και την καταπολέμηση της αφυδάτωσης του δέρματος.

Εναλλακτικές λύσεις μπότοξ και κολλαγόνου, θεραπείες λεύκανσης, συμπυκνωμένοι οροί, αντιγήρανση, ακμή… Χρειαζόμαστε τόση Φροντίδα;

Φυσικά! Σε κάποιους μπορεί να φαντάζει υπερβολή, αλλά το δέρμα μας απαιτεί φροντίδα καθημερινή και επισταμένη ώστε να διατηρηθεί νεανικό και υγιές. Κάθε τύπος δέρματος ανάλογα με την ιδιαιτερότητα του, χρειάζεται την απαραίτητη φροντίδα. Ο άμεσα ενδιαφερόμενος, θα απευθυνθεί σε κάποιον ειδικό δερματολόγο ή αισθητικό ώστε να τον συμβουλεύσει για την καταλληλότερη θεραπεία που πρέπει να ακολουθήσει.

Σας εμπιστεύονται επαγγελματίες Αισθητικοί για την πελατεία τους. Τι ανταπόκριση εισπράττετε;

Για την No Age τα συγχαρητήρια που δεχόμαστε από τους επαγγελματίες αισθητικούςπου χάρη στα προϊόντα μας χαρίζουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα στους πελάτες τους, είναι η καλύτερη επιβράβευση που θα μπορούσαμε να πάρουμε στο τέλος της ημέρας. Άλλωστε, ο ένας και μοναδικός μας στόχος είναι να μπορέσουμε να παρέχουμε άμεσες καιαποτελεσματικές λύσεις σε όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει καθημερινά ο επαγγελματίας στο χώρο του.

Τι θα πρέπει να προσέξει μία επαγγελματίας Αισθητικός σήμερα σε σχέση με τα προϊόντα που χρησιμοποιεί;

Στις μέρες μας οι ανταγωνιστικές τιμές που κάποια προϊόντα προσφέρουν είναι η διαρκής μάχη που δίνουμε και οφείλουμε να εφιστούμε την προσοχή σε όλους τους επαγγελματίες. Όλα αυτά τα προϊόντα που κυκλοφορούν μαζικά σε τιμές που αντικατοπτρίζουν την ποιότητα των πρώτων υλών τους δελεάζουν τους επαγγελματίες. Φυσικό και επόμενο, η ανακολουθία των αποτελεσμάτων, τους κάνει διακριτό το ποιοι είμαστε, ποια είναι τα προϊόντα μας και τι ακριβώς κάνουν, χωρίς να στεκόμαστε στα λόγια. Τα αποτελέσματα των προϊόντων μας θα πρέπει να είναι ο πρωταρχικός παράγοντας που καθορίζει για ποιον ακριβώς λόγο επιλέγονται και χρησιμοποιούνται σε πάνω από 5.000 κλινικές παγκοσμίως.

Ποια εμπειρία προσφέρουν τα προϊόντα στα οποία είναι αντιπρόσωπος η No Age;

Η εταιρεία μας είναι καινοτόμος και εξελίσσεται μέρα με τη μέρα. Οι φόρμουλες των προϊόντων μας εξελίσσονται διαρκώς ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών μας. Όλα τα προϊόντα υπόκεινται σε εκτεταμένες έρευνες που μας βοηθούν να τα βελτιώσουμε ολοένα και περισσότερο. Η επαγγελματική χρήση των προϊόντων μας από εμπειρογνώμονες σε συνδυασμό με την καλύτερη πρώτη ύλη - στο υψηλότερο επίπεδο συγκέντρωσης, δίνουν εξαιρετικά και μη ανταγωνιστικά αποτελέσματα. Επιπλέον, όλα τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα και ακολουθούν όλους τους διεθνείς κανονισμούς ασφάλειας. Άλλωστε, ο καταναλωτής θέλει πλέον να δει γρήγορα και ορατά αποτελέσματα σε προσιτή τιμή. Μία εμπειρία λοιπόν που παρέχει η εταιρεία Zartaux καθώς και τα προϊόντα της είναι το «Value for money”.

Κοιτάζοντας τις Κύπριες γύρω σας, νιώθετε ότι πλέον περιποιούνται περισσότερο την επιδερμίδα τους;

Πιστεύω ακράδαντα πως οι γυναίκες της Κύπρου ήταν πάντα ενημερωμένες για τις τάσεις και τις ακολουθούσαν πιστά. Ιδίως τα τελευταία χρόνια τις βρίσκω ιδιαίτερα ανανεωμένες και περιποιημένες συγκριτικά με το παρελθόν και ευελπιστώ πως η No Age μέσω της Zartaux έχει παίξει σημαντικό ρόλο στο να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο βλέπουν οι γυναίκες τα δερμοκαλλυντικά. Τολμώ να πω ότι, μέσω των αποτελεσμάτων που παρέχουν τα προϊόντα μας, πλέον υπάρχει περισσότερη εμπιστοσύνη στην καθημερινή φροντίδα του δέρματος μας και η πορεία του συγκεκριμένουτομέα είναι ανοδική τα τελευταία χρόνια. Η βελτίωση της εξωτερικής εικόνας είναι κάτι που ο καθένας μας επιθυμεί. Εμείς απλά βοηθάμε στο να γίνει πραγματικότητα.

Τι συμβουλές θα δίνατε σε μια επαγγελματία Αισθητικό που ξεκινά τώρα το ινστιτούτο της;

Θα την συμβούλευα να στήσει ένα νέο χώρο με γερά θεμέλια όπου θα συνεργάζεται με εξειδικευμένους επαγγελματίες, θα είναι εξοπλισμένος με άρτια τεχνολογικά μηχανήματα και τα προϊόντα που θα χρησιμοποιεί να ανταπεξέρχονται τόσο στις δικές της προσδοκίες όσο και των πελατών της. Προϊόντα με τεχνολογίες αιχμής, άριστες πρώτες ύλες και άμεσα αποτελέσματα, καθώς ανεπιφύλακτα θα συνέστηνα τα προϊόντα Sandine Zartaux να είναι αυτά με τα οποία θα στηθούν αυτές οι γερές βάσεις. Ο καιρός που ο καταναλωτής αρκούταν σε ένα μέτριο αποτέλεσμα είναι παρελθόν. Στο τέλος, λίγα βασικά πράγματα χτίζουν γερά θεμέλια σε έναν εργασιακό χώρο: υψηλή ποιότητα στον τρόπο δουλειάς, στα προϊόντα και τα μέσα που χρησιμοποιούμε καθώς και ακεραιότητα προς τον πελάτη μας. Η Συμβουλή μου είναι: κρατήστε τα standards υψηλά και πηγαίνετε αντίθετα με το συνηθισμένο!

Υπάρχει κάποιος στόχος ή όραμα που έχετε θέσει, ως No Age;

Στόχος μας είναι να χτίσουμε ξανά με τους επαγγελματίες και κατ’ επέκταση με τους καταναλωτές μια δυνατή σχέση εμπιστοσύνης μέσω της ακεραιότητας μας. Τα δερμοκαλλυντικά Zartaux κάνουν αυτό ακριβώς που υπόσχονται. Μέσω των παραπάνω, η No Age θα είναι σύντομα μέσα στις εταιρίες που ηγούνται της αγοράς. Η ευρεία αναγνώριση και το αίσθημα ικανοποίησης των εξειδικευμένων επαγγελματιών σε όλη την Κύπρο, εκπληρώνει το όραμα που έχουμε θέσει ως No Age.

Είναι εφικτό να καθυστερήσει κανείς σήμερα το γήρας ή να νικήσει τα σημάδια του χρόνου;

Ολόκληρη η φιλοσοφία της Zartaux είναι βασισμένη στο να βοηθήσουμε οποιανδήποτε επιθυμεί να καθυστερήσει τα σημάδια του γήρατος με το πέρασμα του χρόνου. Αυτό δεν επιτυγχάνεται όμως με όλα τα προϊόντα που διατίθενται στην αγορά. Έπειτα από 15 χρόνια κλινικών δοκιμών και έχοντας αφουγκραστεί την αγορά και τις ανάγκες της, η Zartaux Aesthetic & Medical Skin Novelties είναι ειδικά σχεδιασμένη για να αναζωογονεί, να αναγεννά και να ενισχύει το δέρμα σας. Η τεχνολογία S.C.E.D.I.STM είναι η εταιρική μας πατενταρισμένη μοναδική και αποτελεσματική τεχνολογία που χρησιμοποιείται για την ανάπτυξη των προϊόντων μας και περιλαμβάνει όλες τις θεμελιώδεις αρχές της ολοκλήρωσης των αριστουργημάτων μας. Ο συνδυασμός επιτακτικών στοιχείων όπως η ασφάλεια, η συμμόρφωση, η αποτελεσματικότητα, η ανθεκτικότητα, το να είναι ιδανικό και σταθερό είναι τα βασικά σημεία που καθορίζουν τα προϊόντα μας. Η τεχνολογία S.C.E.D.I.S ™ είναι το κλειδί για τη συνεχή εξέλιξη, καθιστώντας την Zartaux κορυφαία εταιρεία παραγωγής καινοτόμων, εξελισσόμενων Skin Novelties.

Με την εμπειρία σας, ποια προϊόντα είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά και ποια συστατικά επιζητάτε σε μια κρέμα ή έναν ορό;

Σαφώς, όπως προανέφερα, έχω προϊόντα στα οποία έχω αδυναμία. Ωστόσο η απάντηση στην ερώτηση σας είναι δύσκολη. Η εταιρεία Zartaux έχει δερμοκαλλυντικά για όλες τις ανάγκες & τους τύπους του δέρματος. Για αυτό ακριβώς το λόγο σας γνωστοποιώ ότι κάθε προϊόν αποδίδει κάτι μοναδικό σαν αποτέλεσμα. Άλλωστε οι ανάγκες είναι μοναδικές για τον καθένα μας και αυτό ακριβώς είναι που κάνει την εταιρεία μοναδική. Παρόλα αυτά, θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σας στη σειρά λεύκανσης της Zartaux, Crème & Serum Tres Blanc. Η υπερμελάγχρωση είναι ένα από τα βασικότερα και δυσκολότερα αντιμετωπίσιμα προβλήματα που υπάρχουν. Στη σειρά αυτή, περιέχεται ένα δραστικό που λέγεται A-Arbutin και είναι το καλύτερο δραστικό που κυκλοφορεί στην αγορά. Επίσης έχουμε την υψηλότερη συγκέντρωση που κυκλοφορεί. 3% & 4% αντίστοιχα σε κρέμα και ορό. Εν κατακλείδι, αυτό που ζητάμε από τα συστατικά των προϊόντων είναι όχι απλά να μην βλάπτουν το δέρμα μας, αλλά και να έχουν αποτέλεσμα. Πράγμα που με τη λευκαντική σειρά μας είναι ορατό μέσα στις πρώτες 10 μέρες από την πρώτη εφαρμογή.

Ποιο προϊόν ή σειρά είναι το best seller της No Age;

Η αλήθεια είναι πως δεν θα μπορούσα να ξεχωρίσω κάποια σειρά καθώς η καθεμιά είναι μοναδική, αποτελεσματική, ειδικά σχεδιασμένη για συγκεκριμένο τύπο δέρματος και καλύπτει διαφορετικές ανάγκες κάθε φορά. Αυτό που θα μπορούσα όμως να συμβουλεύσω τις γυναίκες είναι να μην προμηθεύονται προϊόντα επειδή το άκουσαν στην τηλεόραση ,σε κάποια διαφήμιση ή από κάποια φίλη. Όπως εξήγησα και παραπάνω το κάθε δέρμα είναι μοναδικό το ίδιο και οι ανάγκες του. Αν αναγκαζόμουν να επιλέξω ένα προϊόν το οποίο αδιακρίτως θα χρησιμοποιήσουν όλες οι γυναίκες αυτό θα ήταν το Concentrated Hyaluronic Serum με συγκέντρωση 8%. Είναι για όλες τις ηλικίες και όλους τους τύπους δέρματος. Είναι πραγματικά μοναδικό!

Τι είναι Ομορφιά για εσάς;

Συχνά ακούμε ότι η ομορφιά είναι καθαρά υποκειμενική και ο καθένας τη βλέπει εντελώς διαφορετικά...Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για εμένα κάθε γυναίκα αποπνέει μια διαφορετική ομορφιά, της οποίας κατ’ εμέ η βάση είναι ένα καθαρό, υγιές και ξεκούραστο δέρμα, το οποίο μπορεί να επιτευχθεί χωρίς πολυέξοδες και επεμβατικές δράσεις. Αρκεί, απλά, να θυμόμαστε έναν χρυσό κανόνα. Η βελτίωση της εξωτερικής μας εμφάνισης, χρειάζεται καθημερινή προσπάθεια και φροντίδα. Ιδιαίτερα για τους ανθρώπους που αποφασίζουν να ξεκινήσουν αυτή την όμορφη διαδικασία σε μεγαλύτερες ηλικίες, είναι σωστό να γνωρίζουν ότι θα χρειαστεί να βάλουν στο καθημερινό τους πρόγραμμα 10-15 λεπτά για τον εαυτό τους. Για να αναδείξουν αυτή την μοναδική ομορφιά που όλοι μας έχουμε.


Ευχαριστούμε,

συντάκτης ερωτήσεων: Φοίβη Σιταρά

κειμενογράφος/δημοσιογράφος

diadiktyografos.gr

Σχόλια