Τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα. Πώς αντιμετωπίζονται;
08/05/2020

Της Στέφανης Ιωαννίδου

Η τοπική συσσώρευση λίπους και η κυτταρίτιδα είναι διαταραχές που σχετίζονται με το ορμονικό προφίλ της γυναίκας αλλά επηρεάζεται επίσης από τη διαιτητική συνήθεια και δραστηριότητα του ατόμου. Η κυτταρίτιδα εμφανίζεται σε όλους τους τύπους σώματος ακόμη και στις γυναίκες με πολύ λεπτή σιλουέτα.

Πιο κάτω σας προτείνουμε κάποιες από τις νέες θεραπείες για να αντιμετωπίσουμε το αιώνιο πρόβλημα της κυτταρίτιδας και να δώσουμε καλύτερη υφή και γλυπτική στο σώμα.

Lipolaser

Πρόκειται για μη επεμβατική θεραπεία. Μέσω χαμηλής έντασης λέιζερ, το φως φτάνει στα λιποκύτταρα και τα συρρικνώνει με αποτέλεσμα μείωση πόντων τοπικά εντελώς ανώδυνα.

Vacuum Biopolar Rf

Η πλέον αποτελεσματικότερη θεραπεία για την εξαφάνιση της κυτταρίτιδας ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνουμε επιδερμική σύσφιξη.

Πρεσσοθεραπεία

Αυτή η θεραπεία επιταχύνει τη λεμφική ροή και βοηθάει το σώμα να απομακρύνει τις τοξίνες και τα άχρηστα υλικά κάνοντάς το παράλληλα πιο σφριγηλό.

Λεμφικό μασάζ

Με τη βοήθεια ειδικών κυλίνδρων πραγματοποιείται λεμφικό μασάζ στις περιοχές που εμφανίζεται κυτταρίτιδα αλλά και τοπικό πάχος. Πρόκειται για μία θεραπεία που θεωρείται αποτελεσματική σε περιπτώσεις που το δέρμα έχει υποστεί χαλάρωση.

Με ισορροπημένη διατροφή, άσκηση και λίγα από τα πιο πάνω το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο.

Επικοινωνήστε με το Esthetics Medical spa και ενημερωθείτε για τα ειδικά πακέτα!

Σχόλια