Τοπικό πάχος; Έχεις σύμμαχο στην αντιμετώπιση του!
30/11/2018

Της Michelle Theocharous, Holistic Medical Spa

Υπήρξε μια περίοδος στη ζωή σου που έκανες ατασθαλίες στην διατροφή σου, έπαιρνες εύκολα, έχανεςδύσκολα και δεν παρέμενες σταθερή στα κιλά, με αποτέλεσμα να μαζέψεις λίπος σε συγκεκριμένες περιοχές. Όση γυμναστική και να έκανες δεν είδες αλλαγή. Και δεν ήταν μόνο ζήτημα απώλειας περιττού βάρους, αλλά ήθελες να κάνεις και γράμμωση. Ξέρεις τι έκανες λάθος; Για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους, ενός τόσο επίμονου προβλήματοςπου απασχολεί για ιατρικούς αλλά και αισθητικούς λόγους χιλιάδες ανθρώπους, ένα μόνο είδος θεραπείας δεν είναι αρκετό. Απαιτείται να ακολουθείς πολλές μεθόδους μαζί.

Αυτό δεν ισχύει πια, γιατί τώρα έχεις έναν δυναμικό σύμμαχο στην προσπάθεια σου, το LIPO MED 360

Με το LIPO MED 360, ένα μηχάνημα κοσμητικής ιατρικής το οποίο συνδυάζει τρεις πολύ γνωστές θεραπευτικές αγωγές για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους, επιτυγχάνουμε το σωστό αποτέλεσμα.


Τρεις μέθοδοι σε ένα μηχάνημα:

Cavitation, Cryolipolysis (Κρυολιπόλυση) και ραδιοσυχνότητες (RF) εφαρμόζονται διαδοχικά ή παράλληλα σε πρωτόκολλα.

Έτσι, αντιμετωπίζουν το τοπικό πάχος και είναι ικανές να μειώσουν τα λιποκύτταρα στην περιοχή ή στις περιοχές που δρουν, επιτυγχάνοντας παράλληλα τη σύσφιξη του δέρματος.

Πιο αναλυτικά:

1. Cavitation

Η τεχνολογία Cavitation αποτελεί μια αποτελεσματική μέθοδος αναίμακτης λιποαναρρόφησης στην αισθητική ιατρική και απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να σμιλεύσουν το σώμα τους. Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιεί υπέρηχους σε χαμηλή συχνότητα και υγροποιεί το παγιδευμένο λίπος, το οποίο στη συνέχεια απομακρύνεται μέσα από το λεμφικό σύστημα (ένα φυσικό φαινόμενο, γνωστό ως σπηλαίωση).

2. Cryolipolysis (Κρυολιπόλυση)

Η κρυολιπόλυση είναι μια μέθοδος που αφαιρεί το τοπικό λίπος χωρίς ενέσεις ή αναισθησία. Αποτελεί μια μη χειρουργική, κλινικά δοκιμασμένη διαδικασία που επιλεκτικά μειώνει το ανεπιθύμητο λίπος χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της ψύξης. Τα στοχευμένα λιποκύτταρα του σώματος ψύχονται και επιφέρεται έτσι μια φυσική, ελεγχόμενη απώλεια αυτών των λιποκυττάρων, χωρίς να επηρεάζεται ο δερματικός ιστός που τα περιβάλλει. Όταν τα λιποκύτταρα εκτίθενται σε δριμύ ψύχος, πεθαίνουν και εξαλείφονται με φυσικό τρόπο από το σώμα.

3. Ραδιοσυχνότητες (RF)

Η μέθοδος της ραδιοσυχνότητας (RF) θερμαίνει το δέρμα στους περίπου 38 βαθμούς Κελσίου για να ενεργοποιήσει την αύξηση κολλαγόνου και ελαστίνης, βασικά συστατικά για νεανικό, σφριγηλό δέρμα. Στους 41 βαθμούς κελσίου, υγροποιεί το λίπος στα κύτταρα, δηλαδή το διαλύει και το αφαιρεί από το σώμα μέσω του ήπατος. Οι ραδιοσυχνότητες έχουν την ιδιότητα να περνούν στα κάτω στρώματα της επιδερμίδας και να αφυπνίζουν τους ινοβλάστες ώστε να αρχίσουν να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη, ανακτώντας τη χαμένη σφριγηλότητα και λάμψη της.

Η τεχνολογία του Cavitation + Cryolipolysis καταστρέφει με φυσικό τρόπο τα λιποκύτταρα. Το πλεονέκτημα είναι πως δεν χρειάζεται να αθληθεί κανείς μετά τη θεραπεία έτσι ώστε να μεταβολίσει το λίπος, γεγονός που προσδίδει υπεροχή έναντι άλλων μεθόδων. Επιπρόσθετα, με το συνδυασμό των ραδιοσυχνοτήτων και του DoubleSuction , μπορείτε να συσφίξετε το δέρμα.

Με τη μέθοδο Cavitation υπάρχει μείωση του τοπικού λίπους 10%. Με την Κρυολιπόλυση επιτυγχάνεται μείωση του τοπικού λίπους 20-40%.

Εύκολα γίνεται αντιληπτό ότι με τον συνδυασμό των θεραπειών επιτυγχάνεται το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα στην αφαίρεση των λιποκυττάρων, αυξάνοντας θεαματικά το ποσοστό επιτυχίας.

Στο Holistic Medical Spa θα βρεις την αθροιστική λύση που έψαχνες. Το προσωπικό μας έχει λάβει εκπαίδευση για θέματα τοπικού πάχους και είναι ειδικευμένο στην εξατομίκευση των προγραμμάτων ακολουθώντας πρωτόκολλα θεραπείας που αφορούν την στοχευμένη αντιμετώπιση και εξάλειψη του προβλήματος του τοπικού λίπους.

Σχόλια