The 1:1 Diet
20/07/2020

Ουάου!Πόσο απίστευτοι ήταν οι τελευταίοι μήνες! Με μια παγκόσμια πανδημία που όμοια της ο κόσμος αυτής της γενιάς δεν έχει ξαναζήσει, είχαμε τόσες πολλές ριζικές αλλαγές, οι περισσότερες από τις οποίες ήταν εντελώς απροσδόκητες και απρογραμμάτιστες. Οι Κύπριοι, όπως και οιπολίτες σχεδόν κάθε χώρας στη γη, αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε τον τρόπο ζωής μας και τις καθημερινές μας συνήθειες σχεδόν από τη μια μέρα στην άλλη και οι επιχειρήσεις αναγκάστηκαν να καινοτομήσουν και να προσαρμοστούν για να παραμείνουν ζωντανές.

Για αυτή τη συγκεκριμένη επιχείρηση, ωστόσο, η αλλαγή που έφερε ο COVID-19 δεν ήταν η πρώτη μεγάλη αλλαγή μέσα στο 2020. Στις 9 Μαρτίου, την ίδια ημέρα που διαγνώστηκε το πρώτο κρούσμα στην Κύπρο, η Cambridge Weight Plan κυκλοφόρησε το νέο της όνομα, «The 1: 1 Diet». Μετά από μια παγκόσμια αλλαγή επωνυμίας (η Cambridge Weight Plan δραστηριοποιείται σε 30 χώρες παγκοσμίως), η εταιρεία έχει πλέον θέσει την προσωπική υποστήριξη που προσφέρει το δίκτυο Συμβούλων της στο επίκεντρο της επιχείρησης.

Η εταιρεία,η οποία υποστηρίζεται από εκτεταμένη, έγκυρη και αναγνωρισμένη ιατρική έρευνα, προσφέρει μια ολοένα αυξανόμενη ποικιλία διατροφικά ολοκληρωμένων υποκατάστατων γεύματος και έχει βοηθήσει πάνω από 55.000 πελάτες της στο ταξίδι απώλειας βάρους τους από τότε που δραστηριοποιήθηκε στο νησί το 2006, με μερικές εκπληκτικές ιστορίες επιτυχίας. Ρίξτε απλά μια ματιά στην πιο πρόσφατη νικήτρια του διαγωνισμού Slimmer of the Year της εταιρείας, τη Μαρίνα Πέτρου και τον δεύτερο νικητή Ζαχαρία Ζαχαρίου (παρακάτω) και θα καταλάβετε τι εννοούμε.

Dean Zenios and Ellis Zenios

Λοιπόν, πώς διατήρησε η εταιρεία την εμπορική της δραστηριότητα κατά τη διάρκεια της καραντίνας, προστατεύοντας παράλληλα τους πελάτες της; Ο διευθυντής της εταιρείας Ellis Ζένιος είπε: «Με τους συνεχώς μεταβαλλόμενους κανονισμούς, έπρεπε να είμαστε δυναμικοί στις εργασίες μας και παράλληλα να παραμείνουμε σε συμμόρφωση με τους κανονισμούς. Καταφέραμε να διεκπεραιώνουμε την παράδοση των προϊόντων μας χωρίς σωματική επαφή με τους πελάτες μας, ενώ οι Σύμβουλοι μας χρησιμοποίησαν διαδικτυακές πλατφόρμες τηλεδιασκέψεων, όπως το Skype και το Zoom, για να διασφαλίσουν ότι οι πελάτες μας συνέχιζαν απρόσκοπτα να λαμβάνουν την προσωπική υποστήριξη και ενθάρρυνση που χαρακτηρίζει τη δική μας επιτυχία και τη δική τους».

Πράγματι, μια έρευνα που πρόκειται να δημοσιευτεί σύντομα και η οποία υποστηρίζεται από τον TDMR Europe (Ευρωπαϊκό Εμπορικό Οργανισμό για Κατασκευαστές και Διανομείς Τυποποιημένων Προϊόντων Διατροφής) κατέδειξε ότι το 53% των ατόμων που ήταν σε ένα τέτοιο πρόγραμμα κατά τη διάρκεια της καραντίνας το βρήκαν «εύκολο» ή «πολύ εύκολο» να ακολουθήσουν την διατροφή τους. Χωρίς να χρειάζεται να θέσουν σε κίνδυνο τον εαυτό τους πηγαίνοντας στα καταστήματα για να αγοράσουν φαγητό και με όλα τα γεύματα σχεδιασμένα γι 'αυτούς στα πλαίσια ενός προσαρμοσμένου βήμα προς βήμα προγράμματος της εταιρείας, δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε το γιατί.

Τι έπεται λοιπόν για τη The 1:1 Diet; Ο Διευθύνων Σύμβουλος Dean Ζένιος είπε: «Τώρα που έχουμε πλέον ξεπεράσει την πανδημία, θέλουμε, με πολύ μεγάλο ενθουσιασμό να δείξουμε στην Κύπρο τι έχουμε να προσφέρουμε, από τη νέα ποικιλία των πεντανόστιμων γευμάτων μας για φούρνο μικροκυμάτων και τις πολύ εύκολες στην προετοιμασία τους συνταγές μας, μέχρι τον υπερσύγχρονο μας υπολογιστή απώλειας βάρους και τη διαδικτυακή πύλη πελατών, η οποία επιτρέπει στους πελάτες μας να παρακολουθούν την απώλεια βάρους τους με το πάτημα ενός κουμπιού. Προσπαθούμε επίσης να αναπτύξουμε περαιτέρω το δίκτυο των Συμβούλων μας σε νέες τοποθεσίες και αγορές στην Κύπρο, έτσι ώστε να μπορούμε να βοηθήσουμε και εκείνα τα άτομα που δεν είχαν πρόσβαση σε εμάς μέχρι τώρα ».

Με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας αξίζει πραγματικά να κρατάτε την προσοχή σας στραμμένη στηνThe 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan- αν μπορείτε να μας προλαβαίνετε!

ΜΑΡΙΝΑ ΠΕΤΡΟΥ

“Γεννήθηκα στον Λίβανο από Κύπριους γονείς το 1979, αλλά ήρθα να ζήσω στην Κύπρο το 1985. Είμαι διαζευγμένη χωρίς παιδιά και εργάζομαι ως φρουρός ασφαλείας.

Από την εφηβεία μου ήμουν υπέρβαρη. Στο σχολείο βίωνα τον σχολικό εκφοβισμό στο σημείο που έκλαιγα κάθε μέρα. Λόγω του υπερβολικού μου βάρους, δεν ακολούθησα ποτέ τις σπουδές μου, γιατί το βάρος μου με έκανε να ντρέπομαι. Απέφευγα τους δημόσιους χώρους, ειδικά τις παραλίες. Ήμουν απλά ένα ρομπότ. Δεν είχα συναισθήματα. Δεν αισθανόμουν καθόλου θηλυκότητα. Ζούσα μόνο για να τρώω.

Όταν γνώρισα τον σύζυγό μου, με έκανε να αισθάνομαι πλήρης ως γυναίκα και τον παντρεύτηκα. Ωστόσο, είχα έναν πολύ κακό γάμο - ο σύζυγός μου με κακοποιούσε εξαιτίας του βάρους μου. Οι άνθρωποι που δεν ήξερα με έκριναν. Είχα τόσο χαμηλή αυτοεκτίμηση που προσπάθησα να αυτοκτονήσω.

Ήταν τόσο δύσκολα, έφτασα στο σημείο να θέλω να δώσω σε όλα ένα τέλος. Τότε είπα ότι πρέπει να αγαπώ τον εαυτό μου και να ζήσω για τον εαυτό μου. Λίγες μέρες μετά την απόπειρα μου, αποφάσισα να αλλάξω, να ξεκινήσω τα πάντα από την αρχή με την υποστήριξη των φίλων μου. Ήμουν στο αυτοκίνητο και καθώς οδηγούσα, συνειδητοποίησα ότι δεν ήξερα πού πήγαινα – τόσο χαμένη ήμουν. Σταμάτησα το αυτοκίνητο μόνο και μόνο για να κλάψω, αλλά όταν ηρέμησα, κοίταξα προς τα δεξιά μου και συνειδητοποίησα ότι είχα σταθμεύσει έξω από το γραφείο της Συμβούλου της Cambridge Δέσπως. Σκέφτηκα ότι πρέπει να ήταν ένα σημάδι από τον Θεό.

Την επόμενη μέρα κιόλας την επισκέφτηκα. Ήταν μια απερίγραπτη συνάντηση. Ήμουν πολύ ευσυγκίνητη και έκλαιγα, και με πλησίασε με τον πιο ανθρώπινο και αγαπητικό τρόπο. Δεν μπορώ να βρω λόγια για να το περιγράψω.

Ήμουν πρόσφατα διαζευγμένη και, μετά από κάποιες πολύ δύσκολες στιγμές που είχα περάσει, άρχισα να βλέπω τον εαυτό μου διαφορετικά. Η ζωή μου έχει αλλάξει τώρα σε τεράστιο βαθμό. Καμία λέξη δεν θα μπορούσε να το περιγράψει αντάξια. Το πιο σημαντικό είναι ότι τώρα αγαπώ τον εαυτό μου. Έχω ξεπεράσει την αρνητικότητα και το μίσος και τώρα αισθάνομαι πολύ πιο σίγουρη. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να με κακομεταχειριστεί. Νιώθω ότι σαν να ζω τη ζωή μου στο έπακρο και δεν έχω τελειώσει ακόμη. Ψυχολογικά και σωματικά, έχω πολύ έδαφος να καλύψω εξαιτίας του τραύματος που είχα βιώσει. Δεν ξέρω καν αν μπορώ να το ξεπεράσω πλήρως, αλλά θα προσπαθήσω. Ωστόσο, το να γνωρίζεις ότι μπορείς να αγαπήσεις τον εαυτό σου είναι το πιο όμορφο συναίσθημα στον κόσμο.

Η Δέσπω είναι φίλη μου και η ψυχολογική μου στήριξη. Είναι εξαιρετικά σημαντικό το ότι έχεις άμεση επαφή με τον Σύμβουλό σου στο Cambridge Weight Plan. Γίνεται ένα μεγάλο μέρος της ζωής σου.

Αν με έβλεπε τώρα ο παλιός μου εαυτός, θα με ρωτούσε γιατί την άφησα να πέσει τόσο χαμηλά. Δεν θα επιτρέψω ποτέ ξανά στο παρελθόν να επιστρέψει στη ζωή μου. Είμαι μια νέα έκδοση της Μαρίνας τώρα. Είναι πολύ σημαντικό κάποιος να σε υποστηρίζει στον αγώνα σου. Συνολικά, κατάφερα πολλά. Ίσως το 70% να οφείλεται σε μένα, αλλά το 30% οφείλεται σε άλλα άτομα, κυρίως στη Δέσπω.”

ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΖΑΧΑΡΙΟΥ

“Είμαι 52 ετών και κατάγομαι από το χωριό Δρομολαξιά στη Λάρνακα. Είμαι παντρεμένος, έχω έναν γιο 20 ετών και έχω ένα βενζινάδικο.

Από την παιδική μου ηλικία πάντα είχα προβλήματα με το βάρος μου. Πάντα θυμάμαι να είμαι σε μια δίαιτα. Δοκίμασα διάφορα προγράμματα διατροφής, αλλά λόγω της μεγάλης διάρκειας τους δεν κατάφερνα ποτέ να τα ολοκληρώσω και να φτάσω στον τελικό στόχο μου. Φαινόμουν 60 όταν ήμουν στην πραγματικότητα 50. Δεν μπορούσα να σκύψω για να βάλω τα παπούτσια ή τις κάλτσες μου. Είχα πρόβλημα ακόμα και με την κίνηση και την αναπνοή μου.

Το 2016, είχα πρόβλημα με τον μηνίσκο μου και θρόμβωση. Έκανα εγχείρηση στο γόνατο που με κράτησε ακίνητο για ένα μήνα και με έκανε να πάρω ακόμα περισσότερο βάρος. Όταν σηκώθηκα, δεν μπορούσα να περπατήσω. Αποφάσισα ότι έπρεπε να κάνω κάτι. Ήμουν τόσο απογοητευμένος που το βάρος μου έφθασε τα 113 κιλά. Το μόνο που έκανα ήταν να κάθομαι και να κοιμάμαι. Ήμουν συνεχώς κουρασμένος και απογοητευμένος χωρίς καμία διάθεση για οποιαδήποτε δραστηριότητα.

Ήξερα ότι η διατροφή της Cambridge Weight Plan ήταν ένας από τους ταχύτερους τρόπους για να χάσει κάποιος βάρος. Αυτό ήταν κάτι πολύ ελκυστικό για μένα, γι’αυτό αποφάσισα να την ακολουθήσω.

Η Σύμβουλος μου, Άννα και εγώ είμαστε σαν αδέλφια. Αν με έβλεπε να χάνω τον στόχο μου, θα με κυνηγούσε θα με έφερνε πάλι στο σωστό δρόμο. Ήταν ένας μεγάλος αγώνας. Το μεγαλύτερο εμπόδιο στη διατροφή της Cambridge Weight Plan ήταν η πρώτη εβδομάδα. Μετά από αυτό, αρχίζεις να απολαμβάνεις τα πάντα. Η διάθεσή σου αλλάζει προς το καλύτερο. Πριν, τελείωνα την δουλειά μου, πήγαινα σπίτι και κοιμόμουν στον καναπέ στις 9. Όλα αυτά είναι παρελθόν. Είναι πραγματικά μεθυστικό το πόσο ενεργητικός αισθάνεσαι μετά από αυτή τη διατροφή.

Αφού δοκίμασα τη διατροφή Cambridge, η ζωή μου έχει αλλάξει 180 μοίρες. Είμαι γεμάτος ενέργεια και πάντα σε ευχάριστη διάθεση. Δεν έχω πια πόνο στο γόνατο και μπορώ να κινούμαι εύκολα χωρίς προβλήματα. Φέτος θα χορέψω κιόλας.”Για να βρείτε τον πλησιέστερο σας Σύμβουλο ή για να κάνετε την αίτηση σας για να γίνετε και εσείς Σύμβουλος, καλέστε στο 7000 4505 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας one2onediet.com.cy

Σχόλια