Τέλειο Σώμα με Ολική Επαναφορά χάρη στο i-Contour
13/05/2019

Του Χρήστου Λαδόπουλου Managing Director ResultMed

Παρουσιάζουμε μια νέα, μη επεμβατική λιπογλυπτική σώματος, με ενεργοποίηση των Φυσικών Μηχανισμών του οργανισμού χάρη στο μηχάνημα i-Contour, με τη χρήση του οποίου μπορείτε να αποκτήσετε Τέλειο Σώμα, απαλλαγμένο από Κυτταρίτιδα, Χαλάρωση, Τοπικό πάχος

Ένα μηχάνημα με 4 αποτελεσματικές τεχνολογίες για

  • Μείωση τοπικού πάχους
  • Αντιμετώπιση κυτταρίτιδας
  • Σύσφιγξη
  • Τόνωση μικροκυκλοφορίας
  • Ανόρθωση περιγράμματος σώματος & προσώπου

(σημ. Τα παραπάνω μπορούν να μπουν ως επεξήγηση δίπλα στη φωτό του μηχανήματος)

Είναι εντυπωσιακό πώς οι ανώτερες τεχνολογίες βοηθούν στην απόκτηση ενός όμορφου, σμιλευμένου σώματος, με υγιή όψη, χωρίς κυτταρίτιδα και χωρίς κόπο.

Η εφαρμογή εξειδικευμένων τεχνολογιών μπορεί να εξαλείψει εντελώς τις «προβληματικές» περιοχές που ταλαιπωρούν ακόμα και άτομα που δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα βάρους, που ακολουθούν υγιεινό πρόγραμμα διατροφής και άσκησης και παρόλα αυτά το τοπικό πάχος επιμένει.

Ο Managing Director της ResultMed κος Χρήστος Λαδόπουλος, μας παρουσιάζει το νέο ολοκληρωμένο μηχάνημα μη επεμβατικής γλυπτικής σώματος & προσώπου i-Contour και μας εξηγεί τα οφέλη και τις ιδιότητες των τεχνολογιών που εφαρμόζει.

Το i-Contour ανήκει στην κατηγορία των έξυπνων ολοκληρωμένων συσκευών Ιατρικής- Αισθητικής. Παρέχει ενσωματωμένες την τεχνολογία RF ραδιοκυμάτων, τις λειτουργίες των υπερήχων χαμηλής συχνότητας Cavitation και του μηχανικού λεμφικού μασάζ με αναρρόφηση Vacuum εξασφαλίζοντας μοναδική θεραπεία κυτταρίτιδας και λιπογλυπτικής σώματος για όποιον θέλει άμεσα ορατά αποτελέσματα που διαρκούν.

Πώς λειτουργεί η κάθε τεχνολογία

Οι Ραδιοσυχνότητες RFείναι η ενδεδειγμένη θεραπεία για μη επεμβατική αντιμετώπιση της χαλάρωσης. Η θεραπεία με RF στο πρόσωπο οδηγεί σε αποκατάσταση του περιγράμματος στο λαιμό και σε σύσφιγξη του δέρματος, ενώ στο σώμα βελτιώνει τη δερματική χαλάρωση στην κοιλιά, τους μηρούς, τους γλουτούς και τα μπράτσα. Εφαρμόζεται και τους καλοκαιρινούς μήνες.

Μονοπολικό RF

Οι μονοπολικές ραδιοσυχνότητες επιτυγχάνουν αναδόμηση του δέρματος με χρήση θερμικής ενέργειας.Η απόλυτα ελεγχόμενη αύξηση της θερμότητας δραστηριοποιεί τους ιστούς του χορίου και τα κύτταρα κολλαγόνου και αυξάνει την αιματική κυκλοφορία. Αυτό συνεπάγεται συρρίκνωση των ήδη φθαρμένων και γηρασμένων ινών κολαγόνου με άμεση δράση σύσφιγξης. Περισσότερη σύσφιγξη επιτυγχάνεται μέσω της φυσικής αντίδρασης στην εισερχόμενη θερμότητα. Ο οργανισμός ενεργοποιεί τους ινοβλάστες σε μια διαδικασία επούλωσης και διεγείρει την παραγωγή νέου κολλαγόνου, με αποτέλεσμα ένα υγιέστερο, πιο λείο δέρμα με μια πιο νεανική εμφάνιση.


Διπολικό RF

Η κεφαλή διπολικού RF που διαθέτει το i-Contour ενδείκνυται για περιοχές όπου το δέρμα είναι πιο λεπτό, με περιορισμένο λιπώδη ιστό και με σημάδια επιδερμικής χαλάρωσης και ρυτίδων. Είναι ιδανική για θεραπείες προσώπου, καθώς επιτυγχάνει ανόρθωση του περιγράμματος, σύσφιγξη των ιστών, λείανση των ρυτίδων.

Cavitation

Η θεραπεία Cavitation στηρίζεται στην αλληλεπίδραση των κυμάτων υπερήχου, σε χαμηλές συχνότητες, με τους βιολογικούς ιστούς και δημιουργεί ταυτόχρονα 4 φαινόμενα συνέργειας: φαινόμενα σπηλαίωσης, χημικά, θερμικά και μηχανικά. Μέσω της δράσης των υπερήχων δημιουργούνται μικρές φυσαλίδες αέρα στo εσωτερικό των λιποκυττάρων, οι οποίες υποβάλλονται σε εναλλασσόμενες φάσεις συμπίεσης και εκτόνωσης. Αυτό προκαλεί τη διόγκωση των φυσαλίδων. Η ταυτόχρονη απελευθέρωση θερμικής και μηχανικής ενέργειας, οδηγεί στη διάσπαση της κυτταρικής μεμβράνης. Το υγροποιημένο παγιδευμένο λίπος στη συνέχεια παροχετεύεται μέσω της λεμφικής κυκλοφορίας. Τι επιτυγχάνουμε; Αλλαγές στο περίγραμμα και μείωση της τοπικής συσσώρευσης λίπους, μείωση πόντων, βελτίωση της κυτταρίτιδας, ομαλοποίηση της φλεβικής και λεμφικής κυκλοφορίας, καθώς και απώλεια τοπικού πάχους με άμεσο και εμφανές αδυνάτισμα.


Vacuum massage

Τέλος, με τις κεφαλές Vacuum, οι οποίες χρησιμοποιούν την αρνητική πίεση (αναρρόφηση), ανασηκώνοντας το δέρμα μηχανικά και εξομοιώνοντας μασάζ 100.000 κινήσεων το δευτερόλεπτο, αυξάνεται η αιματική ροή και επιταχύνεται η παροχέτευσητων στοιχείων που παράγονται από την καταστροφή των λιποκυττάρων (ελεύθερα λιπαρά οξέα-τοξίνες κ.α.) από τις παραπάνω θεραπείες. Έτσι απομακρύνονται γρήγορα από τα σημεία εφαρμογής και μεταβολίζονται.

Tο ενδοδερμικό μασάζ, είναι ένα μηχανικό μασάζ του δέρματος και του υποδόριου ιστού, το οποίο σε αντίθεση με το χειρονακτικό μασάζ, επιτρέπει απαλή και σταθερή εφαρμογή με ακρίβεια, σε όλη τη διάρκεια της θεραπείας.

  • Το i-Contour με Cavitation, RF και Vacuum αποτελεί μια ακίνδυνη λύση εναλλακτική της λιποαναρρόφησης.
  • Επιτυγχάνει άμεση απώλεια λίπους, με εμφανή απώλεια 2-3 πόντων ανά συνεδρία.
  • Το επιθυμητό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται σε περίπου 4-6 επισκέψεις.
  • Δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας ούτε αποχή από τις καθημερινές δραστηριότητες.

Για γρηγορότερα και πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα συνδυάστε με μια ισορροπημένη διατροφή,φτωχή σε λιπαρά, πλούσια σε τρόφιμα που ενυδατώνουν το δέρμα, ενισχύουν το κολλαγόνο και αποτρέπουν την αποθήκευση του λίπους και φυσικά πολύ νερό.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Αποκλειστικό αντιπρόσωπο ResultMed

Σχόλια