Τάσεις μαλλιών S/S/ 2018
17/04/2018

Του Δημήτρη Βήττα, Κομμωτής-Εκπαιδευτής @ Royal School of Fashion

Αγαπημένες μου, η άνοιξη ήρθε και το καλοκαίρι είναι κοντά!!!

Αρχίστε να ετοιμάζεστε για εκρηκτικές εμφανίσεις ακολουθώντας τις νέες τάσεις μαλλιών άνοιξη καλοκαίρι 2018..Παρακολουθήσαμε την εβδομάδα μόδας και σας παρουσιάζουμε τις νέες μαλλιών για φέτος.

Σκέφτεσαι να αλλάξεις το κούρεμα σου και δεν ξέρεις πώς για να είσαι μοδάτη;;; Το καρέ κόψιμο είναι αυτό που κυριαρχεί φέτος το καλοκαίρι. Σικ κομψό και στιλάτο.. είσαι έτοιμη να το τολμήσεις ????

Αν πάλι δεν είσαι της μεγάλης αλλαγής στο κούρεμα σου, μπορείς να ακολουθήσεις την μόδα για φέτος το καλοκαίρι με διάφορους τρόπους χτενίσματος που θα εντυπωσιάσεις.

Πλεξούδες, στριφογυριστές τούφες , wet look και ελαφρώς ατημέλητα χτενίσματα Είναι αυτά που ξεχώρισαν για φέτος το καλοκαίρι.

Η αγαπημένη αλογοουρά διαχρονική και φέτος είναι must………

Αν πάλι δεν είσαι κορίτσι του κομμωτηρίου και παρόλα αυτά θέλεις να ακολουθήσεις την νέα τάση της μόδας αυτό το καλοκαίρι μην αγχώνεσαι……..Το Hippie style είναι αυτό που θα σε βγάλει απ την δύσκολη θέση, καθώς το είδαμε να εμφανίζεται φέτος στης πασαρέλες.

Προσοχή!!!! Όταν λέμε hippie style κορίτσια μην πάει ο νους σας στην κλασική ταινία με την Ρένα Βλαχοπούλου και βγείτε έξω με το μαλλί Αβάνα και τον κούκο να κάθετε μέσα στη φωλιά…. Ατημέλητα μαλλιά ριγμένα στους ώμους με χωρίστρα στην μέση και κάποιο αξεσουάρ όπως κορδέλα μαλλιών η κάποια φινετσάτη στέκαθα ήταν αρκετό….!!!!Σχόλια