Στου club τα ξεφτυ-leasing!!
20/04/2015

Κοίτα, στην γεωγραφία δεν ήμουν και ο καλύτερος της τάξης αλλά μπορούσα να ξεχωρίσω το αν είμαι Λευκωσία, Παρασκευή και Σάββατο βράδυ κυρίως, έχοντας, τις περισσότερες φορές, εις γνώσιν το που είμαι.

Βεβαία, μερικές φορές αισθάνομαι πως δεν είναι θέμα γεωγραφικής γνώσης, αλλά τοπογραφικής αντίληψης των πραγμάτων, γιατί ενώ ακούς ένα decibel στα high του νομίζεις πως βρίσκεσαι σε τηλεπαιχνίδι με τίτλο "αγαλματάκια ακούνητα" και όλους γύρω σου να έχουν πατήσει freeze μην τυχόν και χάσουν την σειρά τους.

Ναι, ναι, ναι δεν είμαι σε τηλεπαιχνίδι λέω δυνατά στον εαυτό μου, ούτε έχει κρούσει ο νους μου, σε club είμαι βρε! Αυτά που βγαίνεις να πιεις και να χορέψεις, τονίζουμε το χορέψεις, και περνάς τέλεια ξεφεύγοντας από την καθημερινή μάστιγα της τόσο κουραστικής δουλειάς του πενθημέρου( cc. Δευτέρα - Παρασκευή ) και φτάνεις την Κυριακή να λες πόσο πονάνε τα πόδια σου από το χορό και πόσο τέλεια ήταν.

Όλα αυτά όμως σε ένα τόπο, σε μια πόλη μακριά από την δική μας, εδώ οι "Nicosians" δεν...τι δεν? δεν το κουνάνε ρε παιδί μου, δεν το σούζουν το κωλί τους πιο απλά! Μπαίνεις μέσα στο club και νομίζεις πως έχεις κάνει είσοδο, όχι σε club, σε οπωροκηπευτικό συγκρότημα με τα αγγουράκια να είναι Π.Ο.Π ( προστατευόμενης ονομασίας προέλευσης) και πως περιμένουν το θέρος. Στοιχισμένοι όλοι στις θέσεις τους, σε συγκεκριμένο σημείο every, μα every week, λες και είναι το G spot ρε παιδί μου περιμένουν να κάνουν check in, να βγάλουν φωτογραφίες για fb οι οποίες ποστάρονται αυτόματα με τίτλους "having fun" και "what a night".

Πάμε λοιπόν! Ακούστε παλληκάρια και επίδοξες οσκαρικά πάντα εμφανιζόμενες κορούες του Π/Σ , άμα δεν μπορείς λαλεί μια φράση γίνε κομμωτής, έτσι ακριβώς!

Kουνηθείτε λίγο, παίξτε με τον κόσμο, απολύστε την παρέα σας, μιας και στην κράτηση σας είναι σίγουρο πως δεν θα γνωρίστε όλοι με όλους γιατί θα έχει έρθει και ο ξάδελφος του Πάμπου, που είναι ανιψιός την Κατερίνας που έχει το περίπτερο απέναντι απο την πεζίνα στη Λακατάμεια, οπότε είναι ευκαιρία να γνωριστείτε και να εγκαταλείψετε λίγο, ένα τσακ βρε το μπλαζέ υφάκι του καθρέπτη καθρεπτάκη μου!

George D.

Σχόλια