Σταμάτα να κλαις, είσαι ακριβώς όπου το σύμπαν θέλει να είσαι!
06/11/2019

Κάνε κάποιες αλλαγές στη ζωή σου. Δώσε σημασία στα θέλω της καρδιάς σου. Άρχισε την μέρα σου με το σ’ αγαπώ.

Άρχισε ανακαλύπτοντας τον εαυτό σου! Μάθε περισσότερα για εσένα! Αγάπησε όσα αγαπάς και δώσε δύναμη στο εγώ σου!

Δεν χρειάζεται να ελέγχεις τη ζωή σου συνεχώς. Μερικές φορές είναι καλό να βάζεις το πεπρωμένο σου, στα χέρια του σύμπαντος. Δεν χρειάζεται να φτάσεις την τελειότητα. Επέτρεψε στον εαυτό σου και στην ζωή σου να κάνει λάθη.

Μπορείς να νιώσεις όλες τις καταστάσεις που αισθάνεται κάποιος. Μπορείς να κάνεις ένα διάλειμμα από όλα τα προβλήματα που έχεις. Η μεγαλύτερη ευθύνη σου είναι να φροντίσεις τον εαυτό σου. Δεν χρειάζεται να ξεχωρίζεις με κάτι ιδιαίτερο μπροστά στους γύρω σου. Δεν πρέπει πάντα να λες το τι έχεις στην ψυχή σου.

Εκεί που βρίσκεσαι εκεί είναι και που πρέπει!

Η δουλειά σου δεν σε καθορίζει στο έπακρο ως προσωπικότητα, ούτε τα προβλήματα που έχεις δεν σε καθορίζουν. Το άγχος δεν σε καθορίζει. Το παρελθόν δεν σε καθορίζει. Οι σχέσεις δεν σε καθορίζουν. Οι λέξεις που είπες δεν σε ορίζουν.

Ξέρεις τι σε καθορίζει; Η αγάπη σου σε καθορίζει. Ο τρόπος που προσέχεις τον εαυτό σου σε καθορίζει. Η βοήθεια που δίνεις στους ανθρώπους γύρω σου, σε καθορίζει. Η συγχώρεση σε καθορίζει.

Κάνε κάποιες αλλαγές στη ζωή σου. Ξεκίνα με την καρδιά σου, το μέσα σου, αγάπα.

Ο κόσμος μας χρειάζεται αγάπη περισσότερο από κάθε τι άλλο, αλλά όχι κάθε είδους αγάπη, αλλά μια καλή, καθαρή, ειλικρινής αγάπη, χωρίς όρια. Από μια αγάπη που υπάρχει η εμπιστοσύνη. Μια αγάπη που μεγαλώνει φτερά. Μια αγάπη που σου λέει ότι μπορείς να κάνεις περισσότερα. Μια αγάπη που φαίνεται σταθερή σαν εσένα.

Ακόμα κι αν δεν φαίνεται να έχει νόημα τώρα, μην σταματήσεις.

Μείνε με την ψυχή σου ανοιχτή, σου αξίζει. Ξεπέρασε τον πόνο που αισθάνεσαι, προχώρησε.

Ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά αν δεν υπήρχαν προβλήματα και άσχημες στιγμές, δεν θα εκτιμούσα τις χαρές και την αγάπη!

Σχόλια