Σκέφτεσαι αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σου; Δες τις κορυφαίες τάσεις για το Χειμώνα
31/10/2018

Της Δήμητρας Στυλιανού Hair Care by Demetra

Αν σκέφτεστε να κάνετε μια αλλαγή στα μαλλιά σας και συγκεκριμένα στο χρώμα τους, τότε η λίστα με τις τοπ αποχρώσεις μαλλιών που ακολουθεί θα σας δώσει τη λύση. Πρόκειται για χρώματα μαλλιών που καλύπτουν όλα τα γούστα, από το σκούρο μέχρι το πιο ανοιχτό, χωρίς βέβαια να λείπουν και οι extreme αποχρώσεις για τις πιο τολμηρές.

Σκούρο καστανό σοκολατί

Οι αποχρώσεις των μαλλιών συνήθως γίνονται πιο σκούρες κατά τους κρύους μήνες του χρόνου. Έτσι, και φέτος στην κορυφή των χρωμάτων στα μαλλιά θα δούμε το σκούρο καστανό σοκολατί σε διάφορους τόνους. Πρόκειται για μια απόχρωση που έχει θερμή βάση και ταιριάζει σχεδόν με όλες τις επιδερμίδες. Αν μάλιστα πετύχει το χρώμα της βαφής, τότε το αποτέλεσμα είναι εκθαμβωτικό.

Ανοιχτό καστανό

Αν προτιμάτε μια πιο ανοιχτόχρωμη απόχρωση στα μαλλιά σας από αυτή του σκούρου καστανού σοκολατί, τότε το ανοιχτό καστανό είναι ιδανικό για εσάς. Πρόκειται για μια από τις κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για το Χειμώνα 2018 – 2019 που αποπνέει δυναμικότητα και απλότητα με φυσικό αποτέλεσμα.

Ψυχρό ανοιχτό ξανθό έως ξανθό σκούρο

Στις πασαρέλες του Χειμώνα είδαμε πολύ την απόχρωση του dirty blonde με σκούρες ρίζες στα μαλλιά. Πρόκειται για ένα χρώμα που ταιριάζει απόλυτα με την γενική διάθεση της εποχής, η οποία δεν είναι άλλη από την ανέμελη και φυσική ομορφιά. Η απόχρωση του dirty blonde αποτελεί μια πολύ ωραία μετάβαση από τις ηλιόλουστες μέρες του καλοκαιριού στις πιο κρύες και ξηρές ημέρες του χειμώνα.

Ξανθό ξάνοιγμα

Το ξάνοιγμα σε ξανθές αποχρώσεις είναι μια διαχρονική επιλογή και μια από τις κορυφαίες αποχρώσεις μαλλιών για το 2018 γενικότερα. Αναζητήστε τον ιδανικό τόνο για την δική σας επιδερμίδα και δημιουργήστε εκπληκτικά χτενίσματα.

Κόκκινο

Οι κόκκινες αποχρώσεις στα μαλλιά θα αποτελέσουν φέτος κορυφαία επιλογή. Επομένως, αν είστε κοκκινομάλλα δεν χρειάζεται να ψάχνετε το νέα απόχρωση που θα κάνετε στα μαλλιά για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 – 2019, απλά επενδύστε στο να διατηρήσετε ζωντανό και όμορφο το φυσικό σας χρώμα. Αν πάλι θέλετε να κάνετε τα μαλλιά σας κόκκινα, μπορείτε να προτιμήσετε οποιονδήποτε τόνο σας αρέσει και σας κολακεύει.

Σχόλια