Το καλοκαίρι είναι εδώ! Πιο κοντά μέρα με τη μέρα και εμείς τα κορίτσια πρέπει να είμαστε έτοιμες" />
Ready for the beach
03/08/2015

Το καλοκαίρι είναι εδώ! Πιο κοντά μέρα με τη μέρα και εμείς τα κορίτσια πρέπει να είμαστε έτοιμες και προετοιμασμένες για το τι θα βάλουμε στην παραλία. Έχουμε πολύ λίγο καιρό για να αποφασίσουμε ποιό είναι το τέλειο μαγιό, οπότε ας το κάνουμε αυτό σήμερα.

Ξέρω ότι κάθε καλοκαίρι γίνεται και πιο δύσκολο να βρείτε το τέλειο μαγιό και το ίδιο χρονικό διάστημα να διατηρείται τις τάσεις της μοδας. Για να κάνετε την επιλογή σας πιο εύκολη έχω ετοιμάσει για εσάς ένα κατάλογο με τις κορυφαίες Καλοκαιρινές τάσεις από μαγιό του 2014 κατ 'ευθείαν από τις πασαρέλλες.

Όλοι οι σχεδιαστές έχουν μερικά καταπληκτικά come-backs σε σχέση με τις τάσεις της μόδας για εμάς τις γυναίκες, γι’ αυτό beready! Μερικά από αυτά σίγουρα μπορείτε να τα βρείτε στα καταστήματα, οπότε ας γίνουμε σέξι και μοντέρνες για την παραλία!

Ένα από τα come-backs μαγιό της μόδας είναι τα πλεκτά, τα οποία πριν από 30 χρόνια ήταν μεγάλη επιτυχία. Διάσημοι σχεδιαστές χρησιμοποιούν τα πλεκτά για να αναδείξουν ένα κομψό Bohemian στυλ σε κάθε μαγιό.

Συνεχίζοντας, ποτέ δεν σκέφτηκαμε ότι τα macramé επρόκειτο να είναι στη μόδα. Λοιπόν είναι! Οι macramé λεπτομέρειες ενσωματώνονται σε ενδιαφέροντες νέους τρόπους, για να σας κάνουν να αισθάνεσται πιο σέξι και μοναδικιές, ακόμη και στην παραλία!

Αν όμως θέλετε να πάτε για μια πιο classy και vintage εμφάνιση, τότε το ναυτικό print και στυλ είναι για εσάς! Το ναυτικό-chic στυλ με τις ρίγες είναι σε κάθε πασαρέλλα, οπότε δεν έχει σημασία αν έχετε αγοράσει ολόσωμο μαγιό ή το κλασικό bikini. Εφ 'όσον έχει αποχρώσεις του κόκκινου και του ναυτικού χρώματος, είστε in!

Στη συνέχεια της λίστας μας είναι τα Neon μαγιό. Αν θέλετε πραγματικά να ξεχωρίζετε στην παραλία και να αναδείξετε το καλοκαιρινό σας μαύρισμα, τα neon χρώματα θα είναι η πρώτη σας επιλογή. Έντωνες αποχρώσεις, για παράδειγμα εσπεριδοειδή κίτρινο, πράσινο neon ή ροζ φούξια. Ποτέ δεν θα τα βαρεθείτε!

Cut-outs. Τι περισσότερο μπορώ να πώ; Είναι σέξι με έναν λεπτό τρόπο, δίνοντάς μας κυρίες μου τη σωστή ποσότητα μυστηρίου που πάντα θέλουμε και ψάχνουμε.

Αν θέλετε περισσότερη υποστήριξη στη γράμμωση του στήθους σας, θα επιλέξετε ένα bustiere, έτσι ώστε να το τονίσει. Φαίνονται καταπληκτικά και είναι πολύ ευπροσάρμοστα. Μπορείτε να το φορέσετε τόσο στην παραλία, αλλά και με ένα σορτσάκι ή μια πολύχρωμη φούστα, χωρίς να αντιληφθεί κανείς ότι φοράτε το μαγιό σας!

Η τελευταία τάση μαγιό 2014 που θα αναφερθώ είναι τα μαγιό με κρόσσια! Τώρα με μεγαλύτερα και πιο τολμηρά σχέδια. Τα κρόσσια είναι ακόμη ένα από τα top μαγιό στις πασαρέλλες του 2014 για το Καλοκαίρι. Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε στο μαγιό κρόσσια στο περιθώριο του σουτιέν ή στο μπικίνι. Όπου και να τα τοποθετήσετε αυτά θα κάνουν τα βλέμματα να στρέφονται πάνω σας εντυπωσιασμένα!

Αυτές ήταν οι κορυφαίες τάσεις για μαγιό για το καλοκαίρι του 2014! Σε ποιό θα ποντάρετε;

Σχόλια