Πώς να αποκτήσεις αυτό το υπέροχο μακιγιάζ
05/10/2018

Όλες θέλουμε να δείχνουμε όμορφες κάθε στιγμή. Η Έλενα Σοφοκλέους makeup artist και ιδιοκτήτρια του Salon de Beauté Élégance μας εξηγεί βήμα - βήμα τα στάδια που πρέπει να ακολουθήσουμε για να πετύχουμε το τέλειο μακιγιάζ της φωτογραφίας.

Αρχικά απλώνουμε το primer (makeup studio finish-smoother primer 71001) με στόχο την μεγαλύτερη διάρκεια του μακιγιάζ.

Βάζουμε ομοιόμορφα σε όλο το πρόσωπο το f.d.t (foundation perdect glow 75107). Επιλέξτε τον κατάλληλο τόνο για την δική σας επιδερμίδα.

Αμέσως μετά κάνουμε τις απαραίτητες φωτοσκιάσεις με την κρεμώδη και πουδρένια υφή (pallette correcteurs creme lumiere peaux claires 950007) και (shadow and light face contouring kit 80521), δίνοντας βάθος με σκούρο καφέ χρώμα και όγκο με ανοιχτό χρώμα στα σημεία που θέλουμε, ανάλογα πάντα με το σχήμα του προσώπου σας.

Για να φωτίσουμε τα μάτια απλώνουμε concealer (corective concealer perfect glow).

Για να σταθεροποιήσουμε το μακιγιάζ χρησιμοποιούμε διάφανη και compact πούδρα (pudre libre diaphane beige done 70204 kai precious silk compact powder 70505) για ένα αψεγάδιαστο πρόσωπο.

Συνεχίζουμε με την παλέτα σκιών (pallette how to 81150-1). Στην εσωτερική γωνία των ματιών βάζουμε την ανοιχτόχρωμη σκιά και την σκουρόχρωμη στο εξωτερικό τους.

Δίνουμε όγκο στις βλεφαρίδες με μάσκαρα (mascara signature keratin) και σχηματίζουμε τα φρύδια χρησιμοποιώντας τους χρωματικούς τόνους που ταιριάζουν σε σας (perfect eyebrow kit 10211).

Απλώνουμε το ρουζ στα μήλα του προσώπου (blush pink cheek 50502).

Σχηματίζουμε το περίγραμμα των χειλιών με μολύβι (lipliner pencil 8B2) και τελειώνουμε με ματ κραγιόν (matte lipstick leonardo 20605)

Για ακόμα πιο λαμπερό και ολοκληρωμένο μακιγιάζ, δίνουμε έξτρα λάμψη στην μύτη και τα ζυγωματικά (highlight pallette makeup glow 50630)

Όλοι οι κωδικοί που έχουν δοθεί είναι οι κατάλληλοι για την επιδερμίδα του μοντέλου που χρησιμοποιήθηκε. Εσείς επιλέξτε τόνους που ταιριάζουν στην δική σας

Για το μακιγιάζ χρησιμοποιήθηκαν προϊόντα Sla και μπορείτε να τα βρείτε στο ινστιτούτο Salon de Beauté Élégance

Ζητήστε την συμβουλή της Έλενας για να επιλέξετε τα προϊόντα που ταιριάζουν σε σας

Σχόλια