Πρωταγωνιστές και της φετινής άνοιξης τα κουρέματα Fade και Undercut
08/05/2018

Η Άνοιξη 2018 έρχεται με μοναδικές προτάσεις όσον αφορά τα αντρικά κουρέματα.Τα fade και undercut κουρέματα είναι και φέτος στη μόδα.Μπορείς να επιλέξεις να ξυρίσεις τα μαλλιά σου όσο εσύ θέλεις ενώ στο επάνω μέρος των μαλλιών θα τα διατηρήσεις με όγκο.Μπορείς επίσης να κάνεις χωρίστρα στο πλάι και να χτενίσεις τα μαλλιά σου προς τα πίσω.Η αλλαγή στα μαλλιά μπορεί να αλλάξει εντελώς την εμφάνιση σου.Γι αυτό το λόγο θα ήταν καλά να συμβουλευτείς τον κομμωτή (μπαρμπέρη) σου.

Κωνσταντίνου Ανδρέας- Κουρείο Ζήνων


Slick, Crop, Taper haircuts με βάση πάντα το στυλ και το σχήμα του προσώπου για καλύτερο αποτέλεσμα

Αριστείδου Κυριάκος - Hombre Exclusive Hair style Exclusive Hair style


Τα fade και undercut κουρέματα ήρθαν για να μείνουν. Υπάρχουν διάφοροι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις. Μπορείς να κάνεις ένα pompadour κούρεμα ή να κάνεις τα μαλλιά σου καρφάκια.

Χρίστος Καΐκκης- Barber for life


Fade! Και φέτος στη μόδα! Η νέα τάση του κουρέματος που θες φέτος να ακολουθήσεις είναι εδώ και σε περιμένει. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι το βήμα για να 'ρθεις στο κουρείο μας. Κόβουμεν και "ράβουμεν" στα μέτρα σου το hairstyle που σου ταιριάζει αλλά και ταυτόχρονα σου αρέσει!

Κατερίνα Ελευθερίου – My Barber Shop


Fade και Undercut καλά κρατούν. Και αυτή την σεζόν έχουν την τιμητική τους. Tips....κάντε μια αλλαγή, θα ανανεώσει την προσωπικότητα, το στυλ και την διάθεση σας.

Σωκράτης Σωκράτους - Like a Boss barber shop


Σχόλια