Προστατευτείτε από τον ήλιο
13/05/2019

Η προστασία από τον ήλιο είναι απαραίτητη κάθε εποχή του χρόνου, ειδικά στο νησί μας που σχεδόν ολόχρονα έχουμε ηλιοφάνεια. Η αντηλιακή προστασία είναι απαραίτητη σε καθημερινή βάση. Επειδή όμως κάποιες από εμάς αυτή την εποχή αρχίζουμε να θυμόμαστε τα αντηλιακά, σας προτείνουμε μια σειρά για αντιγήρανση, προστασία και ασφάλεια.

Η σειρά αντηλιακής & αντιγηραντικήςπροστασίαςSUN LOGICτης γαλλικής διεθνούς φήμηςεταιρείας GUINOT παρέχειανώτερηΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ από τιςακτίνεςUVA και UVB . ΤοDNA φυτικής προέλευσης που περιέχει, διανέμεται στην επιφάνεια του δέρματος δημιουργώντας ένα αόρατο φίλτρο για να προστατεύσει το DNA των ζωντανών κυττάρων,ενώ παράλληλα η ειδικήμελανίνη προστατεύει και απορροφά το μπλε φως.

Αντηλιακή – αντιγηραντική προστασία προσώπου

AGE SUN SUMMUM - ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ SPF50+

Η AGE SUN SUMMUMμε SPF50 είναι η απόλυτη αντιγηραντική προστασία από τον ήλιο! Έχει διαμορφωθεί με συμπύκνωμα κυτταρικής ζωής για να διατηρήσει την νεανική εμφάνιση του δέρματος στον ήλιο. Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε μόνη της ή πάνω από την κρέμα ημέρας.

AGE SUN ΕΥΕS - ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΟΥ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ SPF50+

AGE SUN ΕΥΕS με SPF50 η κρέμα που προσφέρει αντιγήρανση ενώ ταυτόχρονα προστατεύει το λεπτό και εύθραυστο δέρμα γύρω από τα μάτια από την ηλιακή ακτινοβολία. Με λεπτή υφή και υπέροχο άρωμα καρύδας ταιριάζει ακόμα και σε ευαίσθητα μάτια.

AGE SUN MIST - ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΟ ΣΠΡΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ SPF30

Το AGE SUN MIST με την υπέροχη υφή του προσφέρειάνετη και γρήγορη προστασία χάρη στην πρακτική συσκευασία(σπρέι) και προστατεύειολόκληρο το σώμα αφήνοντας το ενυδατωμένο με μια υπέροχη μυρωδιά.

AGE SUN SENSITIVE SUN BALM – ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΒΑΛΣΑΜΟ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ SPF50+

Αντηλιακό βάλσαμο τοπικής χρήσης για ευαίσθητες περιοχές (μύτη, ζυγωματικά, χείλη κτλ) με υψηλή προστασία 50+ κατάτων ακτινών UVA/UVB και του μπλε φωτός. Δρα ενάντια στην φωτογήρανση και προλαμβάνει καφετιές κηλίδες - πανάδες.

Εξοπλιστείτε με τα κατάλληλα αντηλιακά προϊόντα , τα οποία θα βρείτε σε επιλεγμένα ινστιτούτα αισθητικής και απολαύστε ξέγνοιαστα τον ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό ήλιο.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Pomico Ltd, 22879006

Σχόλια