Πουρά-κλες…..κλαίω λέμε
07/03/2017

Τελικά έχει γίνει μόδα το πούρo και ο καφές / ποτό ή οποιαδήποτε έξοδος των αγαπητών Nicosians συμπολιτών μας ή απλά τυχαίνει να τους συναντώ σαν τις μύγες από την γκαντεμιά που με δέρνει όπου σταθώ πρωί - βράδυ, από καφέ, φαγητό, ποτό ή και τα τρία μαζί ρε παιδί μου;

Παλιότερα έκανα παράπονο στην μάνα μου για το λιβάνι κάθε Κυριακή (καλά όχι ότι πήγαινα κάθε Κυριακή εκκλησία αλλά λέμε τώρα και κάτι παραπάνω γιατί μας αρέσει λίγο και η υπερβολή!) και πλέον κατάντησα να το παίζω αντικαπνιστής, όχι για το γνωστό μότο " Το κάπνισμα βλάπτει εσάς και τους γύρω σας" αλλά γιατί το πούρο σας δεν επιτρέπει να αναπνεύσουν οι γύρω σας!

Κανεί ολάν ρε πατριώτες με την πουρύκλα που μοιάζει προέκταση τεχνητής προβοσκίδας που την ενσωμάτωσε ειδικευόμενος χειρούργος. Όχι τίποτε άλλο, παίρνουν και τα μεγάλα, τα ακριβά που θες ένα οκτάωρο να το καπνίσεις. Που έχω μια απορία btw, σας κολλάτε και ένσημα για το εταίρα ρε μικροί κλώνοι του Μάκαρου;

Αλλά να μου πεις, η κουστουμιά το I-phone και η μπίμπι μπο σύζυγος, 30 χρόνια πιο νέα με χέρια για διαφήμιση του Svelto σε φάση δείξτε τα χέρια σας τώρα και η μάπα που μοιάζει με δειγματολόγιο επίδειξης πλαστικής χειρουργικής, πάνε πακέτο και μόνο η Βίκυ Χατζηβασιλείου λείπει από το σκηνικό να φωνάξει " Nα φύγει ο τοίχος παρακαλώ!" και να πατήσει το κλάμα της ζωής της!! Που άμα είχε smoke alarm sensors (Έλα ξεCola το μιλάω το αγγλικό το φωνήεντο) θα τα παρατούσαν όλα και θα την έβλεπαν Bob Marley σε live concert με την τζίβα να δίνει πόνο.

Όπως και να έχει αγαπητοί πουρόφιλοι, θα σας παρακαλούσα θερμά να κάνετε και εσείς μια δική σας κίνηση για την ανέγερση ξεχωριστής πτέρυγας, ακόμη και στο σμοουκίνγ λάουντς που λέμε και στο χωριό μου το Λάντον, γιατί στο δικό μας, μας πέφτετε λιγουλάκι, ένα τσας overdose και αρχίζουμε να σιγοτραγουδάμε το «άιντε στου παράδεισου την πόρτα κάποιος φύτεψε δυο χόρτα» κάθε φορά!

Whatever I play you, you dance!


Τίνα Ξεκατίνοβα

Σχόλια