Πόσο δημιουργικός μπορεί να είναι ο κουρέας μιας και έχει «λιγότερες τρίχες» να ασχοληθεί;
30/11/2018

Όταν έχεις μεράκι γι’ αυτό που κάνεις, μπορείς να μεγαλουργήσεις ακόμα κι αν έχεις να ασχοληθείς με «λιγότερες τρίχες»

Διαβάστε τι μας είπαν οι ίδιοι οι κουρείς

Δεν είναι θέμα με πόσες τρίχες έχεις να ασχοληθείς αλλά πόσο ταλέντο, πόση έμπνευση και δημιουργικότητα έχεις! Πόση όρεξη και θέληση! Και αυτό φαίνεται στο αποτέλεσμα.

Κατερίνα Ελευθερίου My Barber Shop


Μπορεί να γίνει πολύ δημιουργικός. Φτάνει να γνωρίζει καλά τον πελάτη, το γούστο του, το στυλ του και την προσωπικότητα του. Τότε ο κουρέας θα μεγαλουργήσει.

Σάββας Χειρίδης Savvas Chiridis Barber Shop


Όσο δημιουργικός μπορεί να είναι ένας κομμωτής, το ίδιο δημιουργικός μπορεί να είναι και ο κουρέας! Υπάρχουν πολλά και διαφορετικά είδη κουρέματος που μπορείς να δημιουργήσεις και σε "λιγότερες τρίχες". Αυτό φυσικά εξαρτάται και από τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Χρίστος Κώστα Kings Barbershop


Δεν έχει σημασία αν έχεις λίγες ή πολλές τρίχες να ασχοληθείς. Δημιουργικός μπορείς να είσαι με όποια πρόκληση βρεθεί μπροστά σου. Με τόσες πολλές τεχνικές κουρέματος, ένας καλός κουρέας μπορεί να γίνει πολύ δημιουργικός, αρκεί βέβαια η δημιουργικότητα να κυλάει στις φλέβες του.

Χρίστος Καΐκκης Barber For Life - Χρίστος Κα'ί'κκης


Sponsored by AMTH

Ο κάθε κουρέας έχει την δική του ταυτότητα και μπορεί να δημιουργήσει σε κάθε φύσεως πελάτη, είτε με πολλές τρίχες, είτε με λίγες.

Αντρέας Κωνσταντίνου Κουρείο Ζήνων


Το ότι έχουμε λιγότερες τρίχες να ασχοληθούμε δεν μας κάνει λιγότερο δημιουργικούς. Υπάρχουν πολλά κουρέματα σε πολύ χαμηλά sizes μαλλιών που μπορεί να κάνει ο πελάτης που είναι εξίσου δημιουργικά και στιλιστικά απαιτητικά. Πιστεύω πως το ότι έχουμε να δουλέψουμε σε κοντά μαλλιά αυξάνει την δυσκολία γιατί δεν έχουμε περιθώριο λάθους. Αυτό νομίζω πως κάνει την δουλειά μας ακόμα πιο απαιτητική και να χρειάζεται περισσότερη προσοχή.

Σωκράτης Σωκράτους Like A Boss Barber Shop


Υπάρχει περισσότερη ποικιλία από κουρέματα (κοντά & μακριά) στον ανδρικό τομέα παρά στον γυναικείο και επίσης στο ανδρικό κούρεμα επειδή είναι κοντό φαίνονται εύκολα τα λάθη, οπότε είναι ένα καλό challenge για τον κουρέα να βελτιωθεί, ενώ στα μακριά μαλλιά μόνο ένας άλλος συνάδελφος θα εντόπιζε ένα λάθος.

Χρήστος Αριστείδου House Of Haircuts


Πίστεψε με μπορεί και ο κουρέας να είναι δημιουργικός και ας έχει λιγότερες τρίχες να ασχοληθεί ..... Έχει πολλά και διαφορετικά styling που πελάτες τα βλέπουν και τα ζητούν ....Και τέλος όταν αγαπάς αυτό που κάνεις δεν γίνετε να μην είσαι δημιουργικός.

Γιώργος Ανδρέου Clippers Hair Salon

Σχόλια