Πες μας τα χαρακτηριστικά μιας «δύσκολης» πελάτισσας;
10/12/2018

Τους καταλαβαίνω που λένε ότι δεν υπάρχουν δύσκολες πελάτισσες .Αν ισχύει ή όχι είναι άλλη κουβέντα. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν οι «ξερόλες» πελάτισσες !


"Δύσκολες" πελάτισσες δεν υπάρχουν. Υπάρχουν γυναίκες με άποψη για την καλαισθησία των μαλλιών. Απλά εκεί που βλέπεις ότι κάτι δεν θα τους ταίριαζε, τους το μεταδίδεις με κομψότητα. Πρέπει όμως να σεβόμαστε το τι θέλουν.

Παναγιώτης Αλεξάνδρου P.S. For U HAIR SALON


Είναι οι πελάτισσες που έρχονται με φωτογραφίες μοντέλων και πιστεύουν πως το αποτέλεσμα θα βγει ακριβώς το ίδιο.

Αντρέας Κρητικόπουλος HAIR SENSE by Andreas


Δεν μπορώ να πω ότι υπάρχουν δύσκολες πελάτισσες γιατί πλέον ξέρουν τι θέλουν, ακολουθούν την μόδα και το πιο σημαντικό, έχουν εμπιστοσύνη στην κομμώτρια ή τον κομμωτή τους. Αφήνονται στα χέρια της /του να δημιουργήσουν.

Έλενα Ανδρέου Glamour Hair Salon


Για μένα δεν υπάρχει δύσκολη πελάτισσα αν αγαπάς αυτό που κάνεις. Η κάθε πελάτισσα έχει τις δικές της απαιτήσεις και το δικαιούται αφού πληρώνει για τις υπηρεσίες που της προσφέρονται.

Στυλιανού Δήμητρα Hair Care by Demetra


Δύσκολη πελάτισσα είναι αυτή που μπαίνει στο κομμωτήριο και νομίζει ότι έχει γνώσεις επαγγελματία γιατί έχει δει 2-3 πράγματα στο ίντερνετ.

Κούλλα Μιχαήλ KmArt Hair Salon


Δύσκολη πελάτισσα για μένα δεν υπάρχει. Απλά είναι σίγουρη γι’ αυτό που θέλει και το απαιτεί. Με τον σωστό διάλογο την διαχειρίζεσαι σωστά και έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εκτός κι αν δεν είναι σταθερή στις επιλογές της χρώμα, κούρεμα , χτένισμα και μόλις κάνει κάτι μετανιώνει.

Κατερίνα Σταυρή Hairkat


Δύσκολη πελάτισσα;Είναι αυτή που νομίζει ότι γνωρίζει τα πάντα και λέει σε μας τους επαγγελματίες πώς να κάνουμε την δουλειά μας. Ευτυχώς για μας τους κομμωτές, δεν είναι πολλές!

Δήμητρα Λοΐζου Hair & Style by DK


Μια δύσκολη πελάτισσα είναι αυτή που δεν ξέρει τι θέλει. Μπερδεύει το χρώμα, το κούρεμα. Δεν είναι σίγουρη για τίποτα και ενώ φαντάζετε κάτι, είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που τελικά θέλει. Κομμωτές είμαστε , όχι μάγοι!

Μιχάλης Μιχαήλ Mangelo Hair and Beauty Salon


Οι πλείστες γυναίκες σήμερα ξέρουν τι θέλουν και δεν μας δυσκολεύουν τόσο πολύ. Ενημερώνονται για τις τάσεις της μόδας από τα διάφορα κοινωνικά δίκτυα. Απλά κάποιες φορές αυτό που βλέπουν και επιμένουν να κάνουν, δεν μπορεί να γίνει στα μαλλιά τους είτε γιατί το μήκος δεν είναι κατάλληλο είτε γιατί η ποιότητα της τρίχας διαφέρει. Εδώ καλούμαστε εμείς οι κομμωτές να της εξηγήσουμε ότι δεν είναι τα πάντα εφικτά. Τώρα, αν το καταφέρνουμε; Κάποιες φορές ναι κάποιες άλλες όχι.

Άννα Κέσοβα RedLady Hair Salon


Sponsored by AMTH

Σχόλια