Ο,τι ακριβώς χρειάζεται το δέρμα σας, σε ένα μπουκαλάκι
14/11/2018

Έναν λεπτόρευστο liquid-gel ορό, εμπλουτισμένο με ένα εξαιρετικά προηγμένο μίγμα αντιγηραντικών πεπτιδίων. Έτοιμο να επαναφέρει στη ζωή το δέρμα σας.

Ο,τι ακριβώς χρειάζεται το δέρμα σας, σε ένα μπουκαλάκι !!!

30% ΣΥΜΠΛΟΚΟ ΠΕΠΤΙΔΙΩΝ

MATRIXYL 3000, MATRIXYL SYNTHE'6, CARNOSINE, ARGIRELOX, . . . μια μεγάλη λίστα από εξαιρετικής δράσης πεπτίδια, που βοηθούν στην ενίσχυση της σύνθεσης κολλαγόνου, ενώ ταυτόχρονα προάγουν μια απαλή, σφριγηλή και γεμάτη όγκο επιδερμίδα.

ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ DRONE ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Περιέχει αντιγηραντικά πεπτίδια χαλκού, τα οποία είναι ενθυλακωμένα σε μια ειδική πολυμερή κάψουλα. Αυτή η κάψουλα κατευθύνεται όπως ένα DRONE βαθιά μέσα στις στοιβάδες του δέρματος, καθώς και τα κύτταρα που την χρειάζονται περισσότερο.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ
Το Liquid Peptides χρησιμοποιεί ένα πρωτοποριακό σύστημα απελευθέρωσης των συστατικών του, το οποίο αποτελείται από πεπτίδια διείσδυσης στα κύτταρα, τα οποία και χαράσουν ένα μονοπάτι διαμέσου του φραγμού του δέρματος για τα υπόλοιπα πεπτίδια που διαθέτει η καινοτόμα αυτή φόρμουλα. Αυτό εξασφαλίζει τον μέγιστο βαθμό διείσδυσης όλων των πεπτιδίων, για βέλτιστα αποτελέσματα.

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ ΚΑΙ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ
Ενισχυμένη φόρμουλα με υαλουρονικό οξύ και προβιοτικά για την βέλτιστη υγρασία και θρέψη του μικροβιώματος του δέρματος.

Διαθέσιμο στο Holistic Medical Spa.

Σχόλια