Οι πιο awkward στιγμές σου!
12/12/2018

Λες: «Δε γίνεται, δεν είναι δυνατόν! Γιατί σε εμένα;!»

Αγαπητή μου, εγώ είμαι εδώ για να σε καθησυχάσω! Οι πιο αμήχανες και άβολες στιγμές ΔΕΝ συμβαίνουν μόνο σε εσένα, αλλά και στην κάθε μια από εμάς. Είναι εκείνες οι στιγμές που θες να χαθείς από προσώπου γης!

Πάμε να απαριθμήσουμε 3 από τις πιο αμήχανες στιγμές που έχεις βιώσει ή πιθανόν να βιώσεις πολύ σύντομα!

  1. Όταν είσαι στο σπίτι σου αυτό συνεπάγεται με άνετα, χαλαρά ρούχα, τα οποία το πιθανότερο θυμίζουν πιτζάμες και μια διάθεση «Βαριέμαι να αλλάξω για τον οποιοδήποτε λόγο!».Έτσι, στην περίπτωση που θες να πεταχτείς στο φούρνο ή στο σουπερμάρκετ, κάνεις τα στραβά μάτια και όπως είσαι βάζεις το σταυρό σου για να μην έχεις απρόσμενες συναντήσεις. Έλα όμως που το σύμπαν συνωμοτεί εναντίον σου και θα συναντήσεις εκείνη τη γνωστή, που έχεις να δεις από το σχολείο και δε συμπαθιόσασταν και πολύ κιόλας!Αποτέλεσμα να προσπαθείς να ξεγλιστρήσεις απ’ αυτό το meet up το συντομότερο!
  2. Απόψε θα φας έξω! Και επειδή δε θες να χαλάσεις και τη διατροφή σου, αποφασίζεις ότι θα φας κάτι ελαφρύ και κατά προτίμηση κάτι σε σαλάτα.Τι γίνεται όμως εάν εκείνο το μαρουλάκι σκαλώσει στο δόντι και όχι στο πίσω πίσω, εκεί μπροστά γιατί θέλει να φαίνεται;Εσύ, όπως είναι λογικό, δε το γνωρίζεις και συνεχίζεις να τρως και να χαμογελάς παράλληλα! Το καλύτερο σενάριο είναι να έχεις εκείνη την καταπληκτική φίλη που θα σε σώσει! Το χειρότερο σενάριο είναι να το ανακαλύψεις όταν πας στο σπίτι σου! Και σε περίπτωση που αναρωτιέσαι: Ναι, η παρέα με την οποία είχες βγει το είχε προσέξει, αλλά ντρεπόταν να σου το πει! Συμπέρασμα: Ή αλλάζεις παρέα ή αλλάζεις διατροφικές συνήθειες!
  3. Χειμώνας έρχεται (ναι, ακόμη έρχεται γιατί κάπου στην πορεία έχει χαθεί, δεν εξηγείται αλλιώς)! Και τι άλλο έρχεται μαζί με τον πολυαγαπημένο σου χειμώνα; Μα φυσικά το καλσόν!Το καλσόν λοιπόν ξεκινούν να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου, το οποίο βέβαια σου προσδίδουν απόλυτο style και θηλυκότητα.Αλίμονο όμως εάν έρθει εκείνη η ώρα και στιγμή που θα ξεκινήσει να σκίζεται (ακόμη και από τον αέρα γιατί μεταξύ μας δεν θέλουν και πολύ!) και να σκίζεται και να χιλιοσκίζεται και η γραμμούλα να μην έχει τελειωμό….! Καταλήγεις εσύ να μένεις σαν στήλη άλατος, με απλανές βλέμμα και να εύχεσαι για ένα μικρό θαύμα. Αλλά μπα!

Ίσως αυτές οι awkward καταστάσεις να σώζονται με μια δόση χιούμορ;!

Σχόλια