Οδική Ασφάλεια 4
12/12/2016

Η Argous Blue Ltd ανακοινώνει την 5η Εκστρατεία Ενημέρωσης για το 2016 με θέμα την Οδική Ασφάλεια.

Οι εκστρατείες αυτές πραγματοποιούνται στα πλαίσια από μια σειρά εκστρατειών του περιοδικού μας Galastyle, που στόχο έχουν την ευρύτερη ενημέρωση του κοινού σε θέματα Κοινωνικών Προβλημάτων & Νεανικής Παραβατικότητας, όπως το Bullying & Cyber Bullying, την Κακοποίηση Γυναικών, την Διαδικτυακή Εξάρτηση, τον Ρατσισμό και την Οδική Ασφάλεια.

Τις εκστρατείες στηρίζουν, το Υπουργείο Άμυνας, Υπουργείο Υγείας, Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, Ταχυδρομεία Κύπρου και Στάδιο ΓΣΠ.

Όπως έχουμε ξαναπεί, οι εκστρατείες αποτελούνται κυρίως από τέσσερεις φωτογραφικές παραγωγές με σκηνές που διαδραματίζουν και αποτυπώνουν (σε αφίσες μεγέθους 48Χ68 cm) το εκάστοτε κοινωνικό πρόβλημα – μήνυμα, δίνοντας ένα βαθύτερο νόημα μέσω της φωτογραφικής παραγωγής και του γραπτού κοινωνικού μηνύματος στο κοινό.

Η ανάρτηση των αφισών γίνεται σε όλα τα Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας, σε όλα τα στρατόπεδα, τα ταχυδρομεία και στο Στάδιο Γ.Σ.Π.

Στόχος μας είναι η ενημέρωση όσο το δυνατόν περισσοτέρων κοινωνικών ομάδων.
Ευχαριστούμε θερμά τον Ονούφριο Σωκράτους που δέχτηκε αμέσως την πρόταση μας για να συμμετέχει στην εν λόγω καμπάνια.

Οργάνωση και εκτέλεση παραγωγής: Argous Blue Ltd / galastyle
Ιδέα - Σενάρια φωτογραφικών παραγωγών: Δημήτρης Θεοφανόπουλος
Art & Fashion Photographer: Χάρης Ευαγόρου
Assistant Photographer: Χάρης Πέτρου
Graphic Designer: Vassos Pratziotis by crazymouse design studio ltd

Ευχαριστούμε θερμά τα πιο πάνω Υπουργεία, το Στάδιο ΓΣΠ, τους χορηγούς και υποστηρικτές, τους συνεργάτες, και κατ’ επέκταση όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση των εκστρατειών. Χωρίς την δική τους συμμετοχή δεν θα ήταν δυνατόν να κοινοποιήσουμε αυτά τα μηνύματα στο ευρύτερο κοινό.

Εμείς με την σειρά μας, δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό και για το 2017, για να ενημερώσουμε ακόμα πιο πολλούς πολίτες και ειδικότερα τα παιδιά.

Καλές γιορτές και καλό νέο έτος.

Σχόλια