Mirror Photo Booth. Η πιο αξέχαστη και διασκεδαστική εμπειρία για τους καλεσμένους σας
23/04/2019

Κάτι πρωτοποριακό και διασκεδαστικό συμβαίνει τελευταία στην Κύπρο. Λέγεται Mirror Photo Booth και είναι ότι καλύτερο για να γίνουν οι εκδηλώσεις σας αξέχαστες. Μπορείτε να έχετε τα πιο όμορφα χαμόγελα από τους καλεσμένους σας σε γάμους, βαφτίσεις, γενέθλια, εταιρικά πάρτι και σε πολλές άλλες περιπτώσεις.

Η Star Booth είναι μια κυπριακή επιχείρηση που καταλαβαίνει τις ανάγκες και τις προτεραιότητες των συνανθρώπων μας και έρχεται να βοηθήσει με οικονομικές προτάσεις, προσφέροντας σε όλους την δυνατότητα να ενοικιάσουν ένα Mirror Photo Booth. Η εξυπηρέτηση είναι παγκύπρια χωρίς επιπλέον χρεώσεις και έχοντας στην βασική προσφορά όλα όσα χρειάζεστε χωρίς πρόσθετο κόστος.

Με τη Star Booth επίσης, μπορείτε να μετατρέψετε το Mirror Photo Boothσε ένα ισχυρό εργαλείο διαφήμισης και marketing. Είναι διαθέσιμοι όλο το 24ωρο στο 77773100 να σας εξυπηρετήσουν και να σας εξηγήσουν πως μπορείτε να αυξήσετε το πελατολόγιο της επιχείρησης σας καθώς και να σας ενημερώσουν για την Β2Β τιμολόγηση.

Εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες που προσφέρουν για :

  • Γάμους και Βαφτίσεις
  • Γενέθλια πάρτι και Γιορτές
  • Εταιρικά πάρτι και βραβεύσεις
  • Προώθηση υπηρεσιών και προϊόντων
  • Διαφήμιση και marketing επιχείρησης

Εκπληκτική προσφορά για γάμους

Τι κερδίζετε επιλέγοντας να συνεργαστείτε με την Star Booth;

Μια μοναδική εμπειρία φωτογράφισης

Το Mirror Photo Booth είναι μια πολύ διασκεδαστική προσθήκη σε ένα γάμο ή ένα πάρτι. Οι καλεσμένοι θα σταθούν μπροστά του και θα αλληλεπιδράσουν μαζί του. Μετά τη λήψη μιας φωτογραφίας, οι επισκέπτες μπορούν να υπογράψουν τις εικόνες με τα δάχτυλά τους στον ίδιο τον καθρέφτη και να την λάβουν σε όσα αντίτυπα θέλουν. Δεν υπάρχει καλύτερος ή πιο δημιουργικός τρόπος για να κάνεις τους ανθρώπους να είναι γελαστοί στις φωτογραφίες

Αποκτήστε δημιουργικότητα

Χάρη στο Instagram, όλοι αγαπούν τα φίλτρα και το Star Booth τα έχει όλα. Επιτρέψτε στους χρήστες να επιλέξουν από τα βασικά φίλτρα όπως: Χρώμα, Ασπρόμαυρο, Σέπια και μια ποικιλία από φίλτρα vintage εμπνευσμένα από το Instagram ή ενεργοποιήστε τα προηγμένα φίλτρα όπως: Cartoon, Sketch, Warhol, νυχτερινή όραση, θερμογραφία, pixel art, κόμικς, μωσαϊκό και διασταυρούμενη διαδικασία. Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε τα φίλτρα που θέλετε.

Μοιραστείτε φωτογραφίες, βίντεο και GIF

Το Star Booth επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται τις φωτογραφίες τους μέσω μιας μεγάλης ποικιλίας επιλογών κοινωνικών μέσων. Email, Facebook, Twitter, SMS & Pinterest, υποστηρίζονται όλα. Επίσης, ανεβάστε τις φωτογραφίες στο παρασκήνιο, στη δική σας σελίδα στο Facebook, στο Twitter προφίλ σας, στο λογαριασμό Smug mug ή στην τοποθεσία FTP.


Μάρκετινγκ φωτογραφιών

Η συλλογή πολύτιμων δεδομένων μάρκετινγκ είναι διασκεδαστική για τους χρήστες και εύκολη στη ρύθμιση. Δημιουργήστε τυχόν ερωτήσεις που σας αρέσουν με τις ενσωματωμένες έρευνες μας. Συλλέξτε και εξαγάγετε τα δεδομένα μάρκετινγκ σε ένα υπολογιστικό φύλλο για εύκολη πρόσβαση ή στο αγαπημένο σας CMS για επαναληπτικό μάρκετινγκ. Οι έρευνες θα ολοκληρωθούν σχεδόν στο 100% του χρόνου, καθώς ο χρήστης δεν μπορεί να δημοσιεύσει ή να εξάγει τις φωτογραφίες του μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα. Συλλέξτε ηλεκτρονικά μηνύματα, ονόματα χρηστών Facebook και Twitter, απαντήσεις σε ερωτήσεις προσαρμοσμένης έρευνας και πολλά άλλα.

Αποκτήστε περισσότερα likes, μοιραστείτε περισσότερα hash tags

Το Star Booth σας βοηθά να έχετε περισσότερα likes για τη σελίδα σας στο Facebook, ζητώντας από τους χρήστες να πατήσουν like στη σελίδα σας πριν ανεβούν οι φωτογραφίες τους. Εισάγοντας το hash tag σας στο Facebook και το Twitter, μπορείτε να προωθήσετε την κοινωνική ενημέρωση των μέσων ενημέρωσης σας με κάθε ανέβασμα φωτογραφιών.

Διοργανώστε Διαγωνισμούς

Κάντε διαγωνισμούς στο Star Booth. Δημιουργήστε ένα πρότυπο “χρυσό εισιτήριο” που τυχαία εκτυπώνεται για τους χρήστες ώστε να κερδίσουν ένα διαγωνισμό.

Ο στόχος της Star Booth εκτός από το επίπεδο εξυπηρέτησης είναι αυτός ο νέος τρόπος διασκέδασης, αναμνήσεων αλλά και για να ευχαριστήσεις τους καλεσμένους σου, να γίνει προσιτός και αναπόσπαστος από την ζωήκαι τις εκδηλώσεις τους.

Χαρίστε στους καλεσμένους σας μια ξεχωριστή και μοναδική εμπειρία που δεν θα ξεχάσουν ποτέ!

+357 77 773100

[email protected]

www.starbooth.com.cy

Star Booth Cyprus

Σχόλια