Μια αγκαλιά για να χαθείς...
01/08/2018

Αμφιβολίες, έγνοιες, προβληματισμοί, άγχος - όλα έχουν ένα μαγικό τρόπο να ρυθμίζονται: Με μια αγκαλιά.

Η καθημερινότητα σε πιέζει, σε φορτώνει ψυχικά και σωματικά, σε εξουθενώνει. Και αφού έρχεσαι πρόσωπο με πρόσωπο με όλ’ αυτά, εκείνο που αναζητάς απεγνωσμένα είναι η στιγμή που θα σε χαλαρώσει και θα αποφορτίσει το μυαλό σου.

Εκεί είναι που ξεπροβάλλει, σαν όαση, η ιδανική αγκαλιά. Ονοματίζεται ως ιδανική γιατί είναι η μοναδική αγκαλιά που μπορεί να σε συνεφέρει. Προέρχεται από την κατάλληλη πηγή ενέργειας που μπορεί να σε γεμίσει με ενέργεια.Εσύ γνωρίζεις ποια είναι η δική σου πηγή ενέργειας. . .

Εκεί μέσα αφήνεις ένας βαρύ αναστεναγμό και χάνεσαι. Και κρατάς σφικτά και όλο και πιο σφικτά την πηγή ενέργειάς σου. Δε μιλάς, τα λόγια περισσεύουν εξ’ άλλου, μονάχα ακούς την ανάσα και τον χτύπο των καρδιών σας σαν μια καλά, κουρδισμένη μπάντα.

Κλείνεις τα μάτια σου και αν και μόλις έχουν περάσει λίγα δευτερόλεπτα, για εσένα αυτά αποτελούν μια ολόκληρη αιωνιότητα. Η στιγμή ήταν αρκετή, ώστε να βιώσεις την αναγέννηση.Ό,τι σε απασχολούσε και βάραινε το στήθος σου, τώρα έχει καταλαγιάσει.Τώρα μπορείς να πάρεις και πάλι μπρος, να συνεχίσεις να παλεύεις γιατί ξέρεις ότι έχεις μια αγκαλιά που μπορεί να σε σώσει.

Μια αγκαλιά για να χαθείς, έστω για λίγο, είναι αρκετή...

Σχόλια