Άνδρες, θέλετε να αλλάξετε την γκαρνταρόμπα σας αλλά δεν ξέρετε από που να ξεκινήσετε; " />
Men’s Fashion
14/04/2015

Άνδρες, θέλετε να αλλάξετε την γκαρνταρόμπα σας αλλά δεν ξέρετε από που να ξεκινήσετε; Για αυτό ακριβώς το λόγο είμαι εγώ εδώ! Ξεκινώντας, το πρώτο πράγμα για το οποίο πρέπει να βεβαιωθείς πως έχεις, είναι ένα κομμάτι το οποίο είναι must στην γκαρνταρόμπα σου. Tο Oxford Cloth Button-Down Shirt, το οποίο είναι το πουκάμισο με τα κουμπάκια στο κολάρο. Αυτό το πουκάμισο έχει τη δυνατότητα να μπορεί να φορεθεί και καθημερινά αλλά και για να πας κάπου καλά. Αυτά τα πουκάμισα είναι μια αξιόλογη επιλογή για κάθε μοντέρνα ντουλάπα και σίγουρα θα τα χρησιμοποιήσεις πάρα πολύ. Για αυτό το λόγο, συνιστώ να αγοράσεις ένα σε λευκό και ένα σε μπλε έτσι ώστε να μπορείς να τα φοράς με ότι θες και σε όσους συνδυασμούς θες.

Το τέλειο παπούτσι για να κάνεις την αρχή είναι τα Desert Boots. Αυτά τα μποτάκια θα σε μεταφέρουν στο επόμενο level, από το αθλητικό παπούτσι. Σε μεταφέρει σε κάτι πιο ωραίο, πιο ώριμο και είναι πιο εύκολο να συνδυαστεί. Επίσης μπορεί να φορεθεί και casual αλλά και για κάπου πιο καλά. Τα μποτάκια αυτά φοριούνται με τα πάντα, από το καθημερινό σου τζιν μέχρι και το κοστούμι. Εξαρτάται μόνο το πώς θα τα συνδυάσεις. Τα χρώματα τα οποία θα συμπληρώνουν τέλεια την ντουλάπα σου είναι της ανοιχτής άμμου και της πέτρας.

Τέλος, ένα εντελώςκλασικό και διαχρονικό κομμάτι, το Slim-FitIndigo τζιν, που είναι ένα από ταπιο ευπροσάρμοστα κομμάτιαπου θαέχεις ποτέ. Είναι εύκολοφόρετο και μπορεί να ταιριάξει με οτιδήποτε στη ντουλάπα σου. Εκτός αυτού, δεν πρόκειται ποτέ να βγει από τη μόδα. Γι' αυτό αξίζεινα επενδύσεις χρήματα σε αυτό.

Σχόλια