Με την ανώτατη τεχνολογία Laser Le Shape το τοπικό λίπος «λιώνει»!
05/06/2019

Στο νέο χώρο του Ideal Aesthetics στη Λευκωσία βρεθήκαμε χθες για την παρουσίαση του Laser Le Shape. Ο πλαστικός χειρουργός Dr Νικηφόρος Κρανιδιώτης, μας παρουσίασε την πιο αποτελεσματική, μη επεμβατική τεχνική μείωσης του τοπικού πάχους με τη χρήση Laser Λιπόλυσης, που εφαρμόζεται με το πιο σύγχρονο μηχάνημα Laser Le Shape της εταιρίας ResultMed.

Το Le Shapeεφαρμόζει την τεχνολογία Laser1060nm για μη επεμβατική λιποδιάλυση σε περιοχές με επίμονο τοπικό λίπος επιτυγχάνοντας:

• Μόνιμη μείωση του 24% τωνλιποκυττάρων

• Σε μόλις 25 λεπτά

• Χωρίς πόνο, χωρίς ταλαιπωρία

• Χωρίς χρόνο ανάρρωσης

Τα αποτελέσματα είναι ορατά και μετρήσιμα μέσα στις πρώτες 4 εβδομάδες.

Πρόκειται για μια ασφαλή και αποτελεσματική μέθοδο, καθώς η ενέργεια του Laser με μήκος κύματος 1060nm επηρεάζει μόνο τα λιποκύτταρα χωρίς να προκαλεί βλάβες ή παρενέργειες στους γύρω ιστούς.

Διαβάστε επίσης:Τοπικό λίπος; Η ResultMed έχει την λύση

Η αρχή της λειτουργίας του είναι η εξής: προκαλώντας αύξηση της θερμοκρασίας των λιποκυττάρων στους 47C° επηρεάζεται μόνιμα και μη αναστρέψιμα η δομή τους και στη συνέχεια αποβάλλονται οριστικά από τον οργανισμό. Η χρήση της θερμότητας έχει παράλληλα μια ακόμη ευεργετική συνέπεια καθώς διεγείρει τους φυσικούς μηχανισμούς σύσφιγξης του δέρματος, ενώη διαρκής ψύξη στην επιφάνεια της κεφαλής του μηχανήματος προστατεύει την επιδερμίδα κάνοντας τη θεραπεία ανώδυνη.

Οι κεφαλές έχουν επίπεδο σχεδιασμό, λειτουργούν χωρίς αναρρόφηση και προσαρμόζονται σε όλους τους τύπους σώματος και το πιο ενδιαφέρον είναι ότι μπορούν να δουλεύονται ταυτόχρονα έως και 4 διαφορετικές περιοχές!

Το Le Shape είναι η ιδανική μέθοδος για καταπολέμηση του τοπικού λίπους, που δεν αντιμετωπίζεται με διατροφή και άσκηση και για όποιον επιθυμεί καλλίγραμμη σιλουέτα χωρίς ταλαιπωρία, γρήγορα, αποτελεσματικά και με ασφάλεια.

Σχόλια