Maria Gojkovic το νέο ανερχόμενο αστέρι στο χώρο του μόντελινγκ!
08/08/2018

Όμορφη νέα και μόλις στα 21 της χρόνια η Μαρία εντυπωσιάζει με την ξεχωριστή ομορφιά, τον φιλικό χαρακτήρα της και τον επαγγελματισμός της, αλλά όχι μόνο μ’ αυτά. Μιλάει πέντε γλώσσες, ελληνικά, σερβικά, αγγλικά, ιταλικά και γαλλικά και δεν θα το πιστέψετε αλλά το αγαπημένο μάθημά της ήταν πάντα τα μαθηματικά.

Από ποια ηλικία ασχολείσαι με το μόντελινγκ; Ήταν κάτι που το είχες σαν όνειρο να ασχοληθείς σε αυτόν τον τομέα;

Πάντα μου άρεσε να βρίσκομαι μπροστά στον φακό. Πάντα ένιωθα άνετη και φυσική. Από τότε που ήμουν πολύ μικρή όλοι μου έλεγαν ότι πρέπει να γίνω μοντέλο ή ηθοποιός και έτσι στα 17 μου άρχισα να ασχολούμαι με το μόντελινγκ. Το θεώρησα απλά ακόμη ένα χόμπι, αφού το σχολείο ήταν πάντα η προτεραιότητά μου, αλλά έχω δουλέψει πολύ περισσότερο τον τελευταίο χρόνο.

Τα μοντέλα συνήθως ασχολούνται με την πασαρέλα και τις φωτογραφίσεις. Εσένα τι σου αρέσει περισσότερο να κάνεις;

Μου αρέσει να κάνω και τα δυο, αν και αγαπώ ιδιαίτερα τον φακό και προτιμώ τις φωτογραφίσεις.

Το επάγγελμα τουμόντελινγκ, δυστυχώς έχει ημερομηνία λήξης. Με τι άλλο θα ήθελες να ασχοληθείς στο μέλλον πέραν αυτού;

Το σχολείο ήταν πάντα η προτεραιότητά μου και τώρα σπουδάζω διοίκηση επιχειρήσεων και εργάζομαι στο πανεπιστήμιο. Όταν αποφοιτήσω σχεδιάζω να υποβάλω αίτηση για μεταπτυχιακό δίπλωμα.

Όλοι γνωρίζουμε πως τα μοντέλα στερούνται πολλά, ιδιαίτερα σε θέματα διατροφής. Ακολουθείς κάποια συγκεκριμένη διατροφή;

Θα ήθελα να μπορώ να πω ότι υπάρχει μια μαγική συνταγή για να παραμείνετε σε φόρμα, αλλά είναι πραγματικά θέμα ισορροπίας, με το οποίο όλοι αγωνιζόμαστε ώρες - ώρες. Για να είμαι εντελώς ειλικρινής, οφείλω να ομολογήσω πως δεν είμαι πολύ προσεκτική σε θέματα διατροφής, η πίτσα και το παγωτό είναι οι αδυναμίες μου.

Με την γυμναστική ποια είναι η σχέση σου;

Μεγαλώνοντας ασχολήθηκα με πολλά διαφορετικά αθλήματα, από χορό, κολύμπι, γιόγκα έως και τένις και έτσι ήμουν πάντα ένα αθλητικό παιδί, αλλά στη πραγματικότητα δεν ήμουν πολύ συνεπής. Πρόσφατα ξεκίνησα box και μου αρέσει πραγματικά. Είναι ένας τρόπος διασκέδασης και προπόνησης καιθα προσπαθήσω να είμαι πιο συνεπής με αυτό! Πρόσφατα δημοσίευσα ένα βίντεο στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram στο οποίο κάνω box και οι φίλοι μου δεν είναι πολύ ενθουσιασμένοι με το νέο άθλημα που επέλεξα. Σίγουρα θα αποφεύγουν να με θυμώνουν!

Ποια ήταν η καλύτερη εμπειρία που είχες σαν μοντέλο;

Ειλικρινά το καλύτερο κομμάτι του μόντελινγκ είναι οι γνωριμίες και όλοι οι άνθρωποι που συναντάς. Έχω συναντήσει πολλούς καταπληκτικούς ανθρώπους στον χώρο της μόδας και με μια καλή ομάδα η δουλειά στα αλήθεια γίνεται διασκεδαστική, ακόμα και όταν φωτογραφίζεσαι με γούνες το καλοκαίρι και με καλοκαιρινά ρούχα τον χειμώνα.

Υπάρχει κάτι για το οποίο επιθυμείς να έχεις περισσότερο χρόνο;

Σίγουρα θα ήθελα να έχω περισσότερο χρόνο για την Τέχνη. Ένα πράγμα που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι ότι μου αρέσει να ζωγραφίζω και να κάνω Πίνακες και θα ήθελα πολύ να οργανώσω μια έκθεση τέχνης κάποτε!

Όλοι έχουμε όνειρα και φιλοδοξίες. Εσένα ποια είναι τα όνειρα σου;

Ειλικρινά πάντα είχα τόσα πολλά ενδιαφέροντα που δεν είμαι απόλυτα σίγουρη σε ποια κατεύθυνση θα ήθελα να πάω όταν πρόκειται για καριέρα. Σίγουρα θα ήθελα να δοκιμάσω την υποκριτική γιατί είναι ένας τομέας που με προσελκύει.

Ποια είναι τα σχέδια σου για το μέλλον;

Προς το παρόν, θέλω να επικεντρωθώ στην ολοκλήρωση του πτυχίου μου και στην υποβολή αίτησης για μεταπτυχιακό δίπλωμα. Το παίρνω βήμα - βήμα και πραγματικά απολαμβάνω τις σπουδές μου και την δουλειάμου, οπότε ποιος ξέρει τι επιφυλάσσει το μέλλον!

Σχόλια