Κραγιόν ή lip gloss;
06/11/2018

Του Sotiris Lovaris | Make-Up Artist

Τα τελευταία χρόνια, στα τοπ προϊόντα του μακιγιάζ όσον αφορά τα χείλη, βλέπουμε το lip gloss να κρατάει μια σταθερά ψηλή θέση στην προτίμηση όλο και περισσότερων εκπροσώπων του ωραίου φίλου.

Lip gloss

Όλο και περισσότερες γυναίκες λαχταράνε να αποκτήσουν τα μεγάλα και σαρκώδη χείλη της Αντζελίνας Τζολί. Το lip gloss είναι το πιο κατάλληλο «εργαλείο» για να πετύχετε τον στόχο σας.

Το lip gloss δίνει την όψη των ζουμερών και βρεγμένων χειλιών. Η αντανάκλαση του φωτός πάνω σ’ αυτό κάνει τα χείλη σας να φαίνονται ακόμα πιο μεγάλα. Μην το παρακάνετε όμως. Χρησιμοποιήστε το lip gloss κατά κύριο λόγω στις βραδινές ή επίσημες σας εξόδους.

Κραγιόν

Το κραγιόν κυκλοφορεί στο εμπόριο σ ματ και πιο κρεμώδη υφή. Συνήθως τα κραγιόν έχουν πιο παχύρευστη υφή και καλύτερη διάρκεια. Τα χρώματα είναι επιλέξεις απαλές είτε πιο έντονες αποχρώσεις θα φαίνονται αρκετά έντονα. Το κραγιόν μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ και σε όλες τις περιστάσεις. Η μεγάλη τους διάρκεια και σταθερότητα,θα σε βγάλουν από την δύσκολη θέση να το ελέγχεις και να το ανανεώνεις κάθε λίγο.

Οι πιο μεγάλες σε ηλικία φίλες μας, καλό θα ήταν να επιλέγουν κραγιόν με ματ υφή, μιας και έχει καλό κράτημα και δεν μεταφέρεται στις γραμμές των χειλιών

Συνδυάστε τα, για υπέροχα χείλη

Αν και εγώ προσωπικά είμαι φαν των lip gloss, οφείλω να ομολογήσω ότι αρκετά συχνά τα συνδυάζω. Μια μικρή μίξη των δυο δημιουργεί ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα. Βάλτε λίγο κραγιόν ταμποναριστά στα χείλη και μετά περάστε το περίγραμμα, με lip gloss, με προσοχή για να μην βγει εκτός. Ενώστε τα χείλη με απαλές κινήσεις. Το κραγιόν με το lip gloss θα αναμειχθούν ομοιόμορφα και θα σας δώσουν ένα υπέροχο αποτέλεσμα.

Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε!

Sotiris Lovaris | Make-Up Artist

Owner: Beaute by Lovaris, Beaute Man Luxe

Instagram: @slovaris @beautebylovaris @beautemanluxe

Facebook Pages: @beautebylovaris @beautemanluxe

Linkedin: @sotirislovaris

https://www.facebook.com/beautebylovaris/

https://www.facebook.com/BEAUTEMANLUXE/

Σχόλια