Κορίτσια έχετε άγχος πριν από τον γάμο;
14/05/2019

Έφτασε επιτέλους για εσένα φίλη αναγνώστρια να ζήσεις την μοναδική μέρα που δεν θα υπάρξει ξανά (και αν υπάρξει 2η θα είναι εντελώς διαφορετική) η μέρα του γάμου σου!

Ο γάμος είναι ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα, που απαιτεί προγραμματισμό, χρόνο, υπομονή, ίσως ακόμα και μία μερική τελειότητα. Θα ήθελα να σου πω ότι από τη στιγμή που θα επιλέξεις την ημέρα του γάμου σου, όλα θα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο σου, φτάνει εσύ ως γυναίκα να απολαύσεις αυτές τις μοναδικές στιγμές και να είσαι ήρεμη.

Το άγχος πριν από το γάμο φαίνεται καθαρά στο άλμπουμ φωτογραφιών. Αν δεν θέλεις να αντιμετωπίσεις μια τέτοια άβολη κατάσταση και θες να είσαι ήρεμη εκείνη την μαγική μέρα, σου έχω κάποιες μικρές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από το άγχος.

Mirror Photo Booth. Η πιο αξέχαστη και διασκεδαστική εμπειρία για τους καλεσμένους σας

Πάμε να δούμε.

Σωστός ύπνος! Σωστή ξεκούραση! Σωστή χαλάρωση!

Ο τελευταίος μήνας πριν από το γάμο θα είναι πιθανόν ο πιο γεμάτος και θα είσαι πολύ απασχολημένη και αναστατωμένη. Για αυτό είναι σημαντικό να είσαι σε φόρμα. Ένας ξεκούραστος ύπνος θα σε βοηθήσει να σκεφτείς πιο καθαρά, να αποβάλεις την νευρικότητα και την αρνητική ενέργεια. Εάν δεν ξεκουραστείς σωστά, τότε όλη αυτή η εμπειρία, μπορεί να γίνει πιο αγχωτική και θα είναι όλα μια αποτυχία στα μάτια σου. Μέχρι το μέσο της νυκτός κλείσε τον υπολογιστή, το τηλέφωνο, τα φώτα και κοιμήσου. Η επόμενη μέρα θα σου προσφέρει δύναμη.

Μοίρασε τις ευθύνες σε άτομα που έχεις εμπιστοσύνη!

Για να πάνε όλα όπως τα προγραμμάτισες, πρέπει να μάθεις να αντιμετωπίζεις τις εντάσεις. Έτσι πρέπει να είσαι ρεαλίστρια με τον εαυτό σου και να δεχτείς ότι δεν μπορείς να τα κάνεις όλα αυτά μόνη σου. Κάνε μια λίστα γάμου και αποφάσισε από ποιον χρειάζεσαι βοήθεια και τι μπορείτε να κάνετε μαζί, για παράδειγμα με τις φίλες σου, την οικογένεια σου και μην διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια ακόμα και από ειδικούς που διοργανώνουν γάμους. Θα δεις πως θα φύγει ένα βάρος από πάνω σου.

Φρόντισε την διατροφή σου πριν το γάμο!

Μια διατροφή πλούσια σε φυτικές ίνες και βιταμίνες μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του άγχους. Τα δημητριακά ολικής αλέσεως και κάθε κόκκινο, πράσινο ή πορτοκαλί λαχανικό, βοηθάνε τον οργανισμό να καταπολεμά την κόπωση και το άγχος.

Η μείωση της καφεΐνης, των λιπαρών φαγητών και άλλων ποτών που περιέχουν καφεΐνη, θα βοηθήσουν στην μείωση της έντασης. Προτίμησε ένα φλιτζάνι τσάι από χαμομήλι χωρίς ζάχαρη, ή κάποιο άλλο βότανο που σου αρέσει, τότε θα είσαι πιο ήρεμη και συγκεντρωμένη.

Διαβάστε επίσης Αντράκι μου παντρεύεσαι και έχεις άγχος;

Μια επιπλέον συμβουλή!

Ασκήσεις αναπνοής!

Οι ασκήσεις αναπνοής αυξάνουν το επίπεδο ενέργειας. Με την απόκτηση ορθών τεχνικών αναπνοής θα έχεις ένα μεγάλο όφελος προς το σώμα σου. Αυτή η οξυγόνωση θα μειώσει την ένταση, θα βελτιώσει τη συγκέντρωση και θα μειώσει την πίεση.

Όταν σε κατακλύζει η αρνητική ενέργεια και το άγχος τότε αφιέρωσε 5 λεπτά, κάνε ένα διάλειμμα και κάνε μερικές ασκήσεις αναπνοής. Με αυτή την τεχνική θα απομακρυνθεί το άγχος και το μυαλό σου θα είναι καθαρό για να συνεχίσεις την οργάνωση του γάμου σου.

Σου αξίζει να απολαύσεις αυτή την μοναδική μέρα όπως την ονειρεύτηκες.

Σχόλια