Κατερίνα Βασιλείου. Έχασε 90 κιλά και στέφθηκε Διεθνές Slimmer της Χρονιάς σε διαγωνισμό στο Ηνωμένο Βασίλειο
29/11/2019

Την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019, η 25χρονη Κατερίνα Βασιλείου, η οποία έχασε 90 κιλά με το Cambridge Weight Plan, στέφθηκε Διεθνές Slimmer της Χρονιάς στη Διεθνή Σύμβαση του Cambridge στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η Κατερίνα κέρδισε τις καρδιές και τις ψήφους του κόσμου ανά το παγκόσμιο που παρακολούθησαν την ιστορία της από τις 23 Οκτωβρίου όταν ανοίχτηκαν οι γραμμές ψηφοφορίας. Μετά από ανταγωνισμό με άλλες χώρες, η Κατερίνα κέρδισε και έφερε το τρόπαιο στο σπίτι της στην Κύπρο από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Το πείσμα, η θέληση και η ψυχική της δύναμη σε συνεργασία με το Cambridge Weight Plan άλλαξαν την ζωή της

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την αληθινή ιστορία για τη ζωή της και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ως υπέρβαρη και πώς το Cambridge Weight Plan άλλαξε τη ζωή της

Η Κατερίνα ήταν αρχικά ανάμεσα σε 12 άλλους φιναλίστ στην Κύπρο. Κέρδισε το slimmer της χρονιάς τον Μάρτιο του 2019 και το εισιτήριο να εκπροσωπήσει την Κύπρο στον διεθνή διαγωνισμό. Το Cambridge Weight Plan της Κύπρου είναι γνωστό ως η 1η πιο επιτυχημένη μέθοδος διαχείρισης και απώλειας βάρους και η Κύπρος σε σχέση με τις άλλες χώρες είναι μία από τις πιο επιτυχημένες και βραβευμένες. Η μέθοδος αυτή, έχει βοηθήσει πάνω από 55.000 άτομα να χάσουν βάρος με επιτυχία.

Πρόσφατα η Κατερίνα δήλωσε: «δεν είχα μέλλον και οι γιατροί μου είπαν ότι θα πεθάνω αν δεν χάσω βάρος. Είμαι τόσο ευγνώμων στην καλύτερη φίλη μου, Δέσποινα και στην σύμβουλό μου Κούλα Κουρέα Παύλου. Χωρίς την υποστήριξή τους, θα ήμουν ακόμα πολύ λυπημένη, υπέρβαρη και σε απόγνωση».

Οι διευθυντές Dean Zenios και Ellis Zenios είπαν για τη νίκη της: «Είμαστε πολύ περήφανοι που έχουμε κερδίσει και πάλι αυτό το βραβείο για πέμπτη φορά αποδεικνύοντας ότι το Cambridge Weight Plan Κύπρου είναι μία από τις πιο επιτυχημένες μεθόδους απώλειας βάρους στον κόσμο».


Η Κατερίνα προγραμματίζει τώρα ένα ταξίδι στη Σεβίλλη το οποίο της δόθηκε ως βραβείο, γιατί όντως της αξίζει. Συγχαρητήρια Κατερίνα!

Σχόλια