Κάνε ένα Refresh την σχέση σου… 6+6 συμβουλές για να το καταφέρεις! (Part 2)
11/05/2018
Όπως σας είχα υποσχεθεί το 2ο μέρος είναι εδώ...Θέλεις να ξεφύγετε από την μονοτονία που έχει μπει για τα καλά στην σχέση σας; Tότε πρέπει να ακολουθήσεις τις παρακάτω 6 συμβουλές που σου προτείνω...
  1. Υποστηρίξτε ο ένας τον άλλον! Αν παρακινείς και ενθαρρύνεις τον σύντροφο σου να δοκιμάσει κατί καινούριο, θα έχετε μια πιο υγιή σχέση μεταξύ σας.
  2. Μην τον κρίνεις! Μην κρίνεις τον άλλο για τις πράξεις ή τα λόγια του. Αντιθέτως, προσπάθησε να τον όποτε μπορείς να του δίνεις δύναμη και μην τον κρίνεις μπροστά στους άλλους κάνοντας τον να νιώθει κατώτερος. Το μόνο που θα πετύχεις είναινα είστε εκνευρισμένοι και πληγωμένοι.
  3. Περάστε λίγο χρόνο χωριστά Το να περνάτε χώρια είναι το συστατικό που θα αναζωπυρώσει την σχέση, με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να βλέπετε και τους φίλους σας άλλα και να ασχολείσαι και με τα ενδιαφέροντα σου και στο τέλος της ημέρας να μοιραστείς όσα έκανεςμε τον σύντροφό σου.
  4. Σχεδιάστε κάτι ιδιαίτερο για την επέτειο σας. Είναι καλό να γιορτάζετε πόσο αγαπημένοι είστε και με αυτές τα μικρέςάλλα γεμάτο νόημα στιγμές, παίρνετε δύναμη να συνεχίσετε.
  5. Πείτε περισσότερα «Σ ’αγαπώ». Μην σταματήσετε να λέτε στον σύντροφο σας πως τον αγαπάτε, έτσι του αποδεικνύετε τι σημαίνει για σας, και ότι δεν είναι μια συνήθεια αυτό που ζείτε.
  6. Να είστε υπομονετικοί ο ένας με τον άλλον. Αν βλέπετε τον σύντροφό σας ότι δεν είναι καλά και έχει κλειστεί στον εαυτό του, απλά δώστε τον χρόνο που χρειάζεται, θα εκτιμήσει πολύ την συμπεριφορά σας αυτή.

Διάβασε εδώ το 1ο μέρος!

Σχόλια