Κακοποίηση Γυναικών και Ενδοοικογενειακή Βία
06/04/2016

Η 11η καμπάνια της εκστρατείας «Ενημέρωσης κατά των Κοινωνικών προβλημάτων & Νεανικής Παραβατικότητας», με θέμα Κακοποίηση Γυναικών και Ενδοοικογενειακή Βία , που διοργανώνει το περιοδικό Galastyle είναι ήδη σε εξέλιξη.

Η εκστρατεία αποτελείται κυρίως από φωτογραφίες οι οποίες κάθε μήνα θα αποτυπώνουν το εκάστοτε θέμα σε αφίσες οι οποίες θα αναρτούνται σε όλα τα δημόσια και ιδιωτικά Σχολεία Δημοτικής, Μέσης, Τεχνικής, Ανώτερης και Ανώτατης εκπαίδευσης, σε όλα τα στρατόπεδα, σε όλους τους Αστυνομικούς Σταθμούς, σε όλα τα ταχυδρομεία, καθώς και σε Γήπεδα Παγκύπρια, αλλά και θεματικά ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά σποτ τα οποία θα προβάλλονται κατά την διάρκεια της εκστρατείας.
Στόχος μας είναι η ενημέρωση όσο το δυνατόν περισσότερων κοινωνικών ομάδων.

Κακοποίηση Γυναικών και Ενδοοικογενειακή Βία

Οι έρευνες αποδεικνύουν ότι ο αριθμός των γυναικών που υφίστανται σωματική, ψυχολογική, συναισθηματική και/ή λεκτική βία και κακοποίηση, ΔΥΣΤΥΧΩΣ είναι μεγάλος.

ΑΡΚΕΤΑ, είναι η λέξη που θα πρέπει να ξεστομίσουν με ΔΥΝΑΜΗ, όλες οι γυναίκες που έχουν πέσει θύμα κακοποίησης και να δώσουν ΤΕΛΟΣ σε τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές.

Ευχαριστούμε θερμά την Κατερίνα Αγαπητού, την Ζωή Αυγουστή και την Μαρία Έλενα Κυριάκου που δέχτηκαν αμέσως την πρόταση μας για να συμμετέχουν στην εν λόγω καμπάνια. Ευχαριστούμε επίσης τον Χάρη Πέτρου, τον Χάρη Ευαγόρου και την μικρή της παρέας την Γεωργιάνα Σωκράτους.

Οργάνωση παραγωγής: galastyle

Ιδέα - Σενάριο: Δημήτρης Θεοφανόπουλος

Art & Fashion Photographer: Χάρης Ευαγόρου

Assistant Photographer: Χάρης Πέτρου

Styling and Make up: Από τους μαθητές του WAS Workshop Anna Socratous

Makeup: Oυρανία Mέφερη, Kλεοπάτρα Xριστοφή και Xαρά Φενέρη

Styling: Νικόλας Σερένιο, Άντρεα Καζούλι, Τόνυ Σωκράτους

Ενδυματολογική συλλογή: Knot and bow boutique, Lady D boutique, Toi &Moi

Hair Stylist: Χριστοθέα Σεκκέ by New Image

Graphic Designer: Vassos Pratziotis by crazymouse design studio

Σχόλια