Ήρθαν τα νέα Vagheggi Phytocosmetics. Τα μοναδικά Bio καλλυντικά
30/10/2018

Vagheggi Phytocosmetics Η μοναδική εταιρεία στο χώρο των φυτοκαλλυντικών με πιστοποιημένη σειρά BIO για Αισθητικούς, με φυτικά αγνά προϊόντα για θεραπείες στο ινστιτούτο και για την καθημερινή φροντίδα στο σπίτι.

  • 100% φυτικά
  • 100% made in Italy
  • Εξαιρετική ποιότητα
  • Μοναδική ιταλική φινέτσα
  • Προσιτή πολυτέλεια με τη δύναμη και τη σοφία της Φύσης.


Η Ιταλική εταιρεία Vagheggi Phytocosmetics ιδρύθηκε το 1975 από τον Dr Vagheggi με στόχο τηδιάδοση και πρακτική εφαρμογή ολιστικών θεραπευτικώνμεθόδων όπως Shiatsu, Ayurveda , Chenot, ξεκινώντας μία από τις πρώτες πράσινες εταιρείες πανευρωπαϊκά.

Όλα τα ενεργά συστατικά των προϊόντων Vagheggi αντλούνται από τη φύση, με σκοπό τη φυσική φροντίδα του δέρματος και το σεβασμόγια το περιβάλλον, ώστε να υπηρετείταιμια ισορροπημένη συνύπαρξη επιχειρηματικότητας και οικολογικής συνείδησης. Πρόκειται για μία εταιρεία που σημάδεψε την ιστορία των Ιταλικών επαγγελματικών καλλυντικών, βασισμένη σε αυτήν ακριβώς τη φιλοσοφία, η οποία μεταφράζεται ως μία διαρκής έρευνα στην ανάπτυξη προϊόντων για το πρόσωπο και το σώμα.


Η Vagheggi χαρακτηρίζεται ως μία «πράσινη» εταιρεία καθώς η προστασία του περιβάλλοντος είναι μέσα στους πρωταρχικούς της στόχους:

  • Οι πρώτες ύλες συλλέγονται με γνώμονα την εποχικότητα, την περιοχή παραγωγής, τονμη επιθετικό τρόπο συγκομιδής, ώστε να μην εξαντλούνται οι φυσικοί πόροι.
  • Η προμήθειά τουςπροέρχεται από μικρούς παραγωγούς για τόνωση των τοπικών αγορών.
  • Προτιμάταιανακυκλώσιμη συσκευασία, χωρίς απελευθέρωση φθαλικών ενώσεων σε οικολογικό χαρτί, πιστοποιημένο από τον FSC (Forest Stewardship Council)
  • Against animal testing

Για τη δημιουργία των καλλυντικών Vagheggi χρησιμοποιούνται φυτά, βότανα, καρποί, ρίζες αντλώντας τα πολύτιμα στοιχεία τους και διοχετεύοντας τις ευεργετικές τους ιδιότητες στις μοναδικές τους συνθέσεις .

Οι αυστηρές μέθοδοι παραγωγής, επιτρέπουν τη δημιουργία εξατομικευμένων καλλυντικών προϊόντων, καθώς κάθε συστατικό είναι προσεκτικά μελετημένο, ελεγμένο και επιλεγμένο σύμφωνα με την εκάστοτε ανάγκη. Κάθε προϊόν έχει τη δική του μοναδική φόρμουλα.

Όλα τα προϊόντα της Vagheggi διέρχονται ποικίλους ελέγχους ασφάλειας και αποτελεσματικότητας.

Δεν περιέχουν parabens ή ορυκτέλαια.

Είναι εναρμονισμένα με τον πιο πρόσφατο αυστηρό νόμο περί καλλυντικών σκευασμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Η άριστη ποιότητα των φυτοκαλλυντικών Vagheggi είναι αποτέλεσμα μιας μοναδικής μεθόδου επεξεργασίας των πρώτων υλών υπό την επίβλεψη του in-house Τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης και σε συνεργασία με ειδικούς από τα σημαντικότερα πανεπιστήμια παγκοσμίως.

Η Vagheggi Phytocosmetics θεωρείται ένα διεθνές παράδειγμαυπεροχής των αυθεντικών “Made in Italy” καλλυντικών, με εξαγωγική δραστηριότητα σε 60 χώρες.

Η εταιρεία ResultMed έχει την αποκλειστική διάθεση στην Κύπρο των προϊόντων Vagheggi Phytocosmetics και την ευθύνη για την εκμάθηση και πρακτική των μεθόδων της.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την ResultMed

Σχόλια