HIFU D.O.T Lift. Το πρώτο και πιο αγαπημένο μηχάνημα αναίμακτου lifting στην Κύπρο!!!
26/02/2019

Του Χρήστου Λαδόπουλου Managing Director ResultMed

Ποιος δεν θα ήθελε να ξανακερδίσει την χαμένηνεότητα, με άμεσα ορατά αποτελέσματα, ανώδυνα, αναίμακτα, με μηδέν χρόνο αποθεραπείας;

HIFU D.O.T Lift. Το πρώτο και πιο αγαπημένο μηχάνημα αναίμακτου lifting στην Κύπρο!!!

Η Result Med φέρνει την επανάσταση ενάντια στην φθορά του χρόνου.

Τι πρέπει να γνωρίζεται

Η νέα αυτή μέθοδος οδηγεί το χόριο και το υποδόριο στρώμα του λίπους σε συρρίκνωση, αυξάνει το μεταβολισμό και την κυκλοφορία του αίματος και τονώνει την ενδογενή παραγωγή νέου κολλαγόνου, της πρωτεΐνης που εξασφαλίζει τη σφριγηλότητα , την πλήρωση και την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Το δέρμα αναζωογονείται, δείχνει πιο νεανικό και φωτεινό και βελτιώνεται το περίγραμμα.

Η θεραπεία με το HIFU D.O.T. LIFT στοχεύει ταυτόχρονα και με απόλυτη ακρίβεια σε τρία διαφορετικά επίπεδα επιτυγχάνοντας ένα 3D αποτέλεσμα καθώς δρα και στις τρεις στοιβάδες του δέρματος.

Συγκεκριμένα

  • Κάτω από την επιδερμίδα σε βάθος 1.5mm
  • Στις εσωτερικές στοιβάδες του δέρματος σε βάθος 3mm
  • Στο επίπεδο του Επιφανειακού Μυοαπονευρωτικού Συστήματος (SMAS), σε βάθος 4.5m

Είναι ιδανική επίσης για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης και για λιποδιάλυση στο σώμα. Με τη χρήση εξειδικευμένης κεφαλής στα 13mm βάλλεται ο λιπώδης ιστός και αποβάλλεται μέσω μιας βιολογικής διαδικασίας που ονομάζεται φαγοκυτάρρωση.

Το άνω και κάτω μέρος του προσώπου, τα μάτια, ο λαιμός, η κοιλιά, οι βραχίονες, οι μηροί και οι γλουτοί είναι περιοχές που επιδέχονται την θεραπεία

Η διάρκεια της θεραπείας ποικίλλει ανάλογα προς την περιοχή εφαρμογής και ο αριθμός των συνεδριών ανάλογα προς την έκταση και τη σπουδαιότητα του προβλήματος. Κατά μέσο όρο μια θεραπεία διαρκεί περίπου 60-90 λεπτά.

Απαιτείται ελάχιστος αριθμός συνεδριών (1-4 το χρόνο). Τα αποτελέσματα είναι εμφανή ήδη από την πρώτη συνεδρία (λεία και φωτεινή όψη, τόνωση και σύσφιγξη στην περιοχή εφαρμογής). Καθώς όμως ενεργοποιούνται οι φυσικοί μηχανισμοί του δέρματος και το νέο κολλαγόνο αυξάνεται σταδιακά το τελικό αποτέλεσμα οριστικοποιείται σε διάστημα έξι μηνών και έχει διάρκεια από ένα έως και δύο χρόνια.

Η θεραπεία απευθύνεται σε άτομα 35 μέχρι 65 ετών ανεξαρτήτως φύλου. Όσο αυξάνεται η ηλικία, η παραγωγή κολλαγόνου μειώνεται και σταδιακά εμφανίζονται σημάδια γήρανσης. Η τεχνολογία HIFU είτε αντιστρέφει τη φθορά του χρόνου διορθώνοντας τις ρυτίδες και τη χαλάρωση είτε λειτουργεί προληπτικά καθυστερώντας την εμφάνισή τους

Δεν παρατηρούνται παρενέργειες εκτός ίσως από μια αίσθηση θερμότητας και ήπιου πόνου ή ενόχλησης κατά τη διάρκεια της θεραπείας, ενώ ίσως παρατηρηθεί ελαφρά ερυθρότητα μετά το πέρας της θεραπείας η οποία υποχωρεί σύντομα.

Αντενδείξεις: βηματοδότης, ενεργές δερματοπάθειες

Γιατί HIFU;

Η τεχνολογία HIFU υπερτερεί των άλλων τεχνολογιών και μεθόδων στον τομέα του lifting γιατί είναι μη επεμβατική, ανώδυνη, αναίμακτη, πολύ χαμηλότερου κόστους με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας, ασφαλής,χωρίς παρενέργειεςκαι χημικά πρόσθετα, ενδείκνυται για όλες τις εποχές του χρόνου.

Αμέσως μετά τη συνεδρία σας επιστρέφετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Βγείτε, φορέστε μακιγιάζ, κάντε σπορ, πηγαίνετε για μπάνιο!

Κάντε το καλύτερο δώρο στον εαυτό σας!!!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Αποκλειστικό αντιπρόσωπο ResultMed

Σχόλια