
Galastyle team
Η μεγάλη μέρα που τα κομμωτήρια, κουρεία, ινστιτούτα αισθητικής και κέντρα περιποίησης νυχιών ανοίγουν.
Μετά από σχεδόν δυόμιση μήνες έχουμε γίνει όλοι αγνώριστοι, αφού από τα μέσα του Μάρτη όλοι όσοι σέβονται τον εαυτό τους τήρησαν όλα τα μέτρα τα οποία ανακοινώθηκαν και τα οποία δεν επέτρεπαν την λειτουργία των ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ομορφιάς. Τονίζω την λέξη ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ γιατί δυστυχώς είδαμε πως κάποιοι δεν τήρησαν τα μέτρα και για μένα αυτοί ΔΕΝ είναι επαγγελματίες.
Νύχια κακιάς μάγισσας, ρίζα μέχρι τους ώμους, γένια που θα ζήλευαν ακόμα και οι παπάδες, τριχοφυΐα που μπροστά μας η βλάστηση του παρθένου δάσους του Αμαζονίου έρχεται στη δεύτερη θέση.
21 Μαΐου λοιπόν οι επαγγελματίες της ομορφιάς επιστρέφουν στα καθήκοντα τους και όπως είναι αναμενόμενο όλοι θα τρέξουμε για να μας περιποιηθούν.
Θα πρέπει όλοι να σεβαστούμε τις οδηγίες της κάθε επιχείρησης που θα επισκεφτούμε, να είμαστε στην ώρα μας στο ραντεβού και να έχουμε μαζί μας την μάσκα και τα γάντια μας.
Ο φόρτος εργασίας για όλους θα είναι αρκετά μεγάλος και μάλλον θα χρειαστούν κάποια νέα εργαλεία για να αντεπεξέλθουν στις νέες-δύσκολες προκλήσεις που τους περιμένουν
Για να δούμε λοιπόν - με χιούμορ πάντα - τι χρησιμοποιούσαν πριν την καραντίνα (Π.Κ.) και τι θα χρειαστούν μετά την καραντίνα (Μ.Κ.)
Σχόλια