Ενισχύστε την υγεία των νυχιών σας με τις θεραπείες της Bio Sculpture
06/11/2018

Τα νύχια αποτελούνται από κερατίνη, μια σκληρή, ισχυρή πρωτεΐνη που βρίσκεται επίσης στα μαλλιά και το δέρμα σας. Για να παραμείνουν τα νύχια δυνατά και να αποφευχθεί να γίνουν ξηρά ή εύθραυστα, θα πρέπει να τα τροφοδοτούμε με θρεπτικά συστατικά, τα οποία μπορούν να εφαρμοστούν με διάφορες μορφές. Η Bio Sculpture προσφέρει διάφορες θεραπείες που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια υπηρεσιών μανικιούρ και πεντικιούρ και στην προετοιμασία για την τεχνική με τζελ. Αυτές οι θεραπείες παρέχουν τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά στα νύχια που είναι απαραίτητα στην ανάπτυξη των νυχιών. Όλες οι θεραπείες είναι ασφαλής για χρήση κατά την διάρκεια προετοιμασίας των νυχιών για τζελ ή βερνίκι και είναι διαθέσιμες τόσο για επαγγελματική όσο και για προσωπική χρήση μιας και πρέπει να εφαρμόζονται αρκετές φορές την εβδομάδα για να ενυδατώνουν και να θρέφουν τα νύχια και το δέρμα γύρω από αυτά.

Οι Θεραπείες Bio Sculpture περιλαμβάνουν τα ακόλουθα προϊόντα:

Protein Base

NEW – Για λεπτά και θαμπά νύχια. Η βάση πρωτεΐνης είναι ένα σκεύασμα δραστικής Αργινίνης και υδρολυμένης κερατίνης σε βιοαποικοδομήσιμα σωματίδια για εύκολη απορρόφηση και ενίσχυση των νυχιών. Το έλαιο τσαγιού, η βιταμίνη Ε και η λεκιθίνη, αυξάνουν την ταχύτητα διείσδυσης των συστατικών με αποτέλεσμα να έχουμε υγιή και λαμπερά νύχια με λεία υφή.

Oxy-Gain Base

NEW - Για μαλακά νύχια που σπάνε στις άκρες και «ξεφλουδίζουν». Η βάση αυτή είναι ένα επαναστατικό προϊόν με ειδική σύνθεση που βοηθά στην αναπλήρωση των επιπέδων οξυγόνου στα φυσικά νύχια. Οι ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες του ελαίου Camellia βοηθούν στην προστασία και ενδυνάμωση των φυσικών νυχιών. Το δραστικό συστατικό Acetyl Methionine θα σκληρύνει τα φυσικά νύχια και θα αυξήσει την αντοχή τους στα σπασίματα και το ξεφλούδισμα.

Vitamin Dose

Το προϊόν αυτό είναι μια μοναδική μορφή βιταμινών που προσδίδει στα νύχια αναζωογόνηση, ενυδάτωση, ενίσχυση και θρέψη. Εφαρμόστε το προϊόν στην βάση των νυχιών και οι πόροι θα ανοίξουν για να εισχωρήσουν οι βιταμίνες.

Lavender Base

Εμπλουτισμένη βάση με αιθέριο έλαιο λεβάντας για ενίσχυση με ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες σε ξηρά, εύθραυστα και ξεφλουδισμένα νύχια.

Executive Base

Δεν περιέχει Toluene, Dibutyl Phthalate (DBP), φορμαλδεΰδη ή καμφορά. Πολυλειτουργική βάση προετοιμασίας που θα συμπιέσει την κερατίνη των νυχιών για την ενίσχυση τους. Ένα από τα συστατικά αυτής της βάσης είναι το Acetyl Methionine, ένα βασικό παράγωγο αμινοξέων που είναι απαραίτητο για την σύνθεση της κερατίνης των νυχιών.

Cuticle Oil

Το λάδι για τα για νύχια και το δέρμα γύρω από αυτά,περιέχει αμυγδαλέλαιο, λάδι Jojoba, λάδι αβοκάντο. Η θεραπεία είναι εμπλουτισμένη με βιταμίνη Ε, απαραίτητη για την ενυδάτωση των νυχιών και του δέρματος που τα περιβάλλει. Χρησιμοποιώντας την θεραπεία σε τακτική βάση θα εξισορροπήσετε το επίπεδο ελαίου και υγρασίας στα νύχια

Σχόλια