Έλενα Μουστάκα, θέλω να ταξιδέψω σε όλο τον κόσμο
15/04/2018

Όμορφη με κοφτερό μυαλό, αφού συνδυάζει πολύ καλά τα μαθηματικά και την στατιστική μιας και σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και το μόντελινγκ. Την έχουμε δει σε πασαρέλες, έντυπες και τηλεοπτικές διαφημίσεις. Στόχος της να τελειώσει τις σπουδές της, να κάνει αξιόλογα βήματα στον χώρο του μόντελινγκ και να ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο.

Πως αποφάσισες να ασχοληθείς με το μόντελιγκ;

Ο χώρος της μόδας, μου άρεσε από μικρή. Μεγαλώνοντας μου γίνονταν διάφορες προτάσεις από διαφημιστικά πρακτορεία , για φωτογραφίσεις ή ακόμη και castings για fashion shows. Λαμβάνοντας μέρος σε αυτά αντιλαμβανόμουν όλο και περισσότερο πόσο μου άρεσε αυτός ο χώρος, και κάπως έτσι αποφάσισα να ασχοληθώ μ’ αυτό.

Έχεις παρακολουθήσει μαθήματα μόντελιγκ;

Είχα παρακολουθήσει μαθήματα μόντελινγκ σε ένα πρακτορείο 2 μήνες το Καλοκαίρι του 2014, περίπου γύρω στα 10 μαθήματα. Δεν είμαι όμως σε κάποιο πρακτορείο.

Ποια είναι τα σχέδια σου για το μέλλον;

Κάνω μελλοντικά σχέδια, αλλά επειδή ζούμε σε τόσο ευμετάβλητους καιρούς, δεν ξέρεις ποτέ τι θα σου φέρει η ζωή, αλλά εκείνο που θα ‘θελα είναι να έχω τελειώσει τις σπουδές μου και να έχω κάνει κάποια καλά βήματα στο χώρο του μόντελινγκ.Από εκεί κι έπειτα θέλω να έχω καταφέρει να ταξιδέψω σε όλο τον κόσμο, ώστε να μπορέσω να δω νοοτροπίες, πολιτισμούς, ανθρώπους. Διότι καλές οι γνώσεις και η μόρφωση, αλλά μέσα από τα ταξίδια μπορείς να μάθεις πολλά περισσότερα.

Ποια είναι η σχέση σου με τη γυμναστική;

Προσπαθώ να βρίσκω πάντα χρόνο για γυμναστική στην καθημερινότητα μου αν και είναι λίγο δύσκολο λόγω του προγράμματος μου με το Πανεπιστήμιο. Την θεωρώ απαραίτητη στην ζωή μου, και για το σώμα μου αλλά και για την ψυχολογία μου. Αλλάζω συχνά είδος άσκησης για να μη βαριέμαι και λατρεύω τον χορό.

Ακολουθείς κάποια συγκεκριμένη διατροφή;

Δεν ακολουθώ κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής. Παρ’ όλα αυτά προσπαθώ να διατηρώ ένα υγιεινό τρόπο ζωής και να παίρνω όλες τις απαραίτητες τροφές που χρειάζομαι. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι θα με κρατήσει μακριά από τα γλυκά που είναι και η αδυναμία μου.

Τι θυσίες χρειάζονται για να εργάζεσαι ως μοντέλο;

Δεν έχω κάνει κάποια θυσία για να εργαστώ σ’ αυτό τον χώρο. Οι απαιτήσεις της δουλειάς είναι κυρίως το αδύνατο κορμί και το καλό δέρμα . Αλλά εγώ τρώω κανονικά, γυμναστική κάνω όποτε βρω χρόνο και το δέρμα μου δεν είναι πάντα καθαρό. Κανένας δεν είναι τέλειος. Όλα μα όλα τα μοντέλα έχουν τα θεματάκια τους, τις ατέλειες τους.

Σχόλια