Είναι τα μαλλιά σου σ’ αυτό το χάλι; Εμείς είμαστε εδώ για να σε σώσουμε!
26/09/2018

Δοκιμάσαμε και προτείνουμε την θεραπεία άμεσης αναδόμησης Pomegranate της Chihtsai

Μετά την ταλαιπωρία που έχουν υποστεί τα μαλλάκια μας από τον ήλιο και τις ψηλές θερμοκρασίες, την αλμύρα της θάλασσας και το χλώριο της πισίνας, επιβάλλεται να τα θρέψουμε και να τα επαναφέρουμε στην κανονική τους μορφή.

  • Είναι τα μαλλιά σας θαμπά;
  • Μοιάζουν σαν βρεγμένο άχυρο;
  • Είναι σκληρά;
  • Έχουν ψαλίδα;

Ναι και τα δικά μου έτσι ήταν. Γι’ αυτό δοκίμασα και σας προτείνω την θεραπεία άμεσης αναδόμησης Pomegranate της Chihtsai. Τα αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά. Λαμπερά, μαλακά, ευκολοχτένιστα.

Η καινοτόμα θεραπεία αναδόμησης με ρόδι, δημιουργήθηκε για να δώσει λάμψη, να διορθώσει και/ή να εξαλείψει την ψαλίδα και να προστατεύσει το χρώμα των μαλλιών σας. Ο συνδυασμός με το σαμπουάν της ίδιας σειράς θα σας δώσει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Δρα κατά του φριζαρίσματος και σαν ασπίδα προστασίας από περιβαλλοντολογικούς παράγοντες, ρύπους και ψηλές θερμοκρασίες. Κατάλληλο για γυναίκες που βάφουν συχνά τα μαλλιά τους και χρησιμοποιούν τακτικά πιστολάκι και/ή σίδερο ισιώματος.

Την θεραπεία θα την βρείτε σε επιλεγμένα κομμωτήρια σε όλη την Κύπρο, μπορείς όμως και να την κερδίσεις με δυο απλά βήματα

  1. Ακολούθησε μας στο Instagram @galastyle.in
  2. Κάνε tag μια φίλη σου

Αν είσαι η τυχερή, δεν θα είναι ποτέ ξανά τα μαλλιά σου άτονα, σκληρά, γεμάτα ψαλίδα

Η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Σχόλια