Βάλε λάδι και έλα βράδυ!
07/07/2014

Άνοιξε πάλι ο καιρός, πέρασε η εποχή του «θα ’ναι σαν να μπαίνει η άνοιξη» και τα πουλάκια τραγουδούν Rihanna σε remix εκτέλεση, γιατί το κανονικό βρε δεν σου βρίσκει τα πατήματα για τον κοιλιακό το άτιμο! Προσφορές από γυμναστήρια πάμπολλες και τα last time ‘’Έννα φετττώσω ‘’ και ‘’Εν έχει έτσι Ζumba’’ θέτονται απότομα στο τραπέζι της Πανgif ,μετά το πάτο μας που ήπιαμε στο club.

Γεύμα κάθε 3 ώρες κόρη λαλώ σου! Και ξαφνικά η στροφή στην ποιότητα ζωής και το κοπάνισμα στο γυμναστήριο γίνονται , ως δια μαγείας, τρόπος ζωής σου και καθημερινότητας. Αλλάζεις τα πολύ σημαντικά πράγματα που κάνεις κάθε μέρα, όπως 3 ώρες καφέ, 2 ώρες τηλέφωνο και άλλες 3 ώρες σερφάρισμα σε ιστοσελίδες μόδας και κοινωνικής δικτύωσης, σε 8ώρα ψαξίματος διατροφής και ασκήσεις για ‘’κώλο στο θεό ‘’ και μπράτσο βαρβατίλας να κρατά το iphone και το App της τεστοστερόνης και να σου χαρίζει μια δωρεάν ζωή και High Score.

Βρώμη, κοτόπουλο (MONO στήθος ! ), ρύζι, σαλάτα και ολικής αλέσεως προϊόντα είναι το λεξιλόγιο ατελείωτων συζητήσεων καθ ’όλη την διάρκεια της ημέρας. Light ακόμη και ο καφές μας, μέχρι να πάμε σπίτι να σαβουρώσουμε κάτι γλυκά που μας έφεραν και φαί της μάνας με ψωμάκι να βουτήξουμε στην σάλτσα ρε παιδί μου! Το πρωί στο γραφείο, οπωσδήποτε ένα μήλο, ένα γιαούρτι 0% και αμύγδαλα στο lunch break γιατί ‘’κάμνω διατροφή ρε πελλλλέ!’’.

Πάμε λοιπόν, όχι σε κάποια παραλία, αλλά μέχρι τον Πρωτάρα που φτάνει η χάρη μας κάθε Σ/Κ όχι για να απολαύσουμε το ήλιο, αλλά για να κάνουμε διαγωνισμό τηγανίσματος με ένα τόνο λαδί TAN -TAN πάνω μας. Να βγάλουμε φωτογραφίες, με άμεση επεξεργασία γιατί προφανώς και δεν γίναμε όλοι Κομανέτσι σε ένα μήνα, αλλά με hash tag #Νο_Filter και να τις ποστάρουμε για να δείξουμε εντελώς αυθόρμητα, ποσό τέλεια και χαλαρωτικά περνάμε το Σ/Κ ξεφεύγοντας από όλο αυτό το μαρτύριο που περνάμε, όχι στην ζωή μας, στο γυμναστήριο.

Ρε μικροί μου Ninjas και μικρούλες Sailor moons, ναι πιστεύω στην φράση ΄΄ νοῦς ὑγιής ἐν σώματι ὑγιε ΄΄ αλλά ούτε το σώμα ούτε και ο νους δεν είναι στα καλά του όταν λιμοκτονούμε ή ακόμη χειρότερα όταν κοντεύουμε να καταντήσουμε σουρωτήρι από τις ενέσεις των φαρμάκων.

Το Νου Νου σας ρε!


Σχόλια