Αντωνία Γεωργίου, πρώτη ανάμεσα σε 25 διαγωνιζόμενους
26/02/2019

Όπως και κάθε χρόνο, διοργανώθηκε και φέτος η 5η Επαγγελματική έκθεση κομμωτηρίου Hair Prof, στην Αθήνα στις 16-18 Φεβρουαρίου 2019.Το εκπαιδευτικό κέντρο ΤΙΝΑ ΚΑΥ συμμετείχε και φέτος με μαθητές που ανήκουν τόσο στον κλάδο της κομμωτικής όπως και του barbering. Στην έκθεση συμμετείχαν επαγγελματίες κομμωτές, εκπαιδευόμενοι από διάφορες σχολές κομμωτικής Ελλάδας και Κύπρου όπως και αντιπρόσωποι από εταιρείες προϊόντων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο.

Εκτός από την επαγγελματική έκθεση, οι εκπαιδευόμενοι είχαν την ευκαιρία να διαγωνιστούν σε διάφορες κατηγορίες που αφορούσαν το επάγγελμα. Οι κατηγορίες περιλάμβαναν τόσο αντρικά αλλά και γυναικεία κοψίματα, κτενίσματα κτλπ.

Για ακόμα μια φορά οι εκπαιδευόμενοι του ΤΙΝΑ ΚΑΥ εκπροσώπησαν την Κύπρο και ανταγωνίστηκαν με άλλους μαθητευόμενους από διάφορα άλλα κέντρα της Ελλάδας και Κύπρου. Ξεχώρισε ιδιαίτερα η ταλαντούχα μαθήτρια, Αντωνία Γεωργίου, η οποία φοιτά στο εκπαιδευτικό κέντρο ΤΙΝΑ ΚΑΥ στην επαρχία Λάρνακας, της οποίας το κτένισμα κατάφερε να ξεχωρίσει από τα υπόλοιπα. Η μαθήτρια κατάφερε, με τις ικανότητές και τη δημιουργικότητά της,να ενθουσιάσει τους κριτές και να κατακτήσει την πρώτη θέση στην κατηγορία Βραδινό Κτένισμα: Κλασσική Μπανάνα, ανάμεσα σε 25 άλλους διαγωνιζόμενους.

Το εκπαιδευτικό κέντρο ΤΙΝΑ ΚΑΥ θέλοντας να τιμήσει την Αντωνία Γεωργίου, αποφάσισε να προσφέρει στη μαθήτρια την ευκαιρία για συνέχιση των σπουδών της για το ΕΠΙΠΕΔΟ 3 για προχωρημένους κομμωτές, δίνοντας της €400 έκπτωση για τα μαθήματα αυτά.

Συγχαρητήρια, λοιπόν, στη μαθήτρια και της ευχόμαστε κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία!

Σχόλια