Αντράκι μου παντρεύεσαι και έχεις άγχος;
15/05/2019

Έκανες το πρώτο βήμα και ζήτησες επιτέλους από την σύντροφο σου να παντρευτείτε και να ολοκληρώσετε τον κύκλο αυτής της σχέσης.

Όσο δυναμικός και να δείχνεις, κατά βάθος έχεις ένα άγχος για εκείνη την μέρα. Αν όλα θα πάνε κατ’ ευχή με την οργάνωση και εάν η μελλοντική σου σύζυγος είναι ευχαριστημένη με την οργάνωση του γάμου.

Σου έχω κάποιες συμβουλές για να μειώσεις αυτή την ένταση και το άγχος πριν από τον γάμο, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να διαχειριστείς εκείνη την μέρα και να μπορέσεις να οργανώσεις και να χαρείς σωστά τον γάμο μαζί με τους αγαπημένους σου φίλους και συγγενείς.

Μην αγχωθείς και για τα παπούτσια σου! Θα βρεις αυτό που θέλεις στο Maschio Men's Shoes

Μην σκέφτεσαι το νυφικό!

Ξέρω πως πολλές φορές σκέφτηκες τι νυφικό επέλεξε η σύντροφος σου. Αυτό σε κάνει να ρωτάς τους πάντες, φίλες, φίλους, οικογένεια, γνωστούς ακόμα και την ίδια, αλλά η απάντηση που παίρνεις από όλους είναι αρνητική. Μην αγχώνεσαι, ότι επιλογή και να έκανε θα είναι το ίδιο εντυπωσιακή και όμορφη. Μόλις την δεις στην εκκλησία θα σου φύγει κάθε αρνητική ένταση.

Μην διοργανώσεις το bachelor πάρτι μια μέρα πριν τον γάμο!

Θέλεις να γιορτάσεις την τελευταία μέρα σου ως εργένης. Και πολύ καλά θα κάνεις! Όμως μην το οργανώσεις μια μέρα πριν από τον γάμο. Το επόμενο πρωί θα έχεις την ένταση του ξενυχτιού, την ζάλη του ποτού και το μόνο που θα κερδίσεις είναι άγχος και αρνητική ενέργεια. Διοργάνωσε το πάρτι 3-4 μέρες πριν από τον γάμο και τότε θα το απολαύσεις πιο πολύ.

Αθλήσου!

Εάν δεν έχεις κάνει ακόμα κάποια γυμναστική, θα πρέπει να συμβουλευτείς έναν προπονητή ή ειδικό στον τομέα, που θα σου κάνει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα για να αποβάλεις το άγχος. Εάν δεν θες να πας σε γυμναστήριο τότε μπορείς να κάνεις ένα χαλαρό τρέξιμο στο πάρκο ή ποδηλασία ή κάποιο άλλο άθλημα που σε χαλαρώνει.

Εάν έχεις την εμπειρία του γυμναστήριου αλλά δεν έχεις αρκετό χρόνο, τότε βρες χρόνο!

Η άσκηση του σώματος διώχνει το άγχος.

Διαβάστε επίσης Κορίτσια έχετε άγχος πριν από τον γάμο;

Μια επιπλέον συμβουλή;

Απόλαυσε το νέο ξεκίνημα της ζωής σου μαζί με την γυναίκα που επέλεξες. Η μέρα του γάμου δεν είναι μόνο δική της, είναι δική σας. Αυτή η μέρα είναι μοναδική όπως και οι υπόλοιπες που έρχονται και σας βρίσκουν μαζί. Για αυτό τον λόγο ότι αρνητικό και να σε καταβάλει διώξε το.

Απόλαυσε το νέο σου ξεκίνημα, σου αξίζει!

Σχόλια